Annonce
Varde

Temauge på Skovlund Friskole med eventyret "Alice i Eventyrland"

Emily Breum Nielsen, 7. klasse og Marinella Kjærsgaard Wennemoes Bigom, 8. klasse, i gang med sminken. Privatfoto
Annonce

Skovlund: Hvert år lægger Skovlund Friskole skoleskemaet til side og ophæver alle skel og grænser mellem klasser og aldersgrupper, når skolens elever deltager i en teater- og temauge.

I år er valget faldet på "Alice i Eventyrland", da stykkets skøre, skæve og fantasifulde univers tiltaler drama- og musiklæreren Anne-Lis Brodersen.

- Med talent, vilje og sammenhæng som skolens bærende værdier, er det for os naturligt, at eleverne ser sig selv og hinanden som en del af fællesskabet. Med blandt andet dette formål begynder hver skoledag med morgensamling for alle skolens elever. Senere på dagen mødes de alle til frokost i skolens spisesal, fortæller en af skolens lærere, Karsten Østergaard i en pressemeddelelse.

Torsdag kl. 10.30 er der generalprøve, hvor byens borgere og bedsteforældre er indbudt. Om aftenen kl. 18.30 er der forestilling for forældrene.

Fuld gang i forberedelserne. Privatfoto
Temaugen på Skovlund Friskole har denne gang valgt at kaste sig over eventyret "Alice i Eventyrland". På tværs af klasseskel og alder øves der hele ugen på forestillingen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce