Annonce
Gear

Test af MW65: Master & Dynamic hæver barren for trådløse høretelefoner

Master & Dynamic har gjort en af de bedste trådløse høretelefoner på markedet, MW60, endnu bedre. MW65 har aktiv støjreduktion og vejer mindre, men det går hverken ud over design, lyd eller pris, der er den samme som hos MW60. Pr-foto


Vi har tidligere rost Master & Dynamic for deres kompromisløse lyd og design. Nu har den unge New York-virksomhed sendt nye høretelefoner på markedet, som retter de få kritikpunkter, vi havde til den ellers fremragende forgænger, MW60.

MW65 lancerer globalt i dag, og vi har set nærmere på den nye topmodel.

MW65 ligner MW60 til forveksling - og det er en god ting - men de vejer 100 gram mindre - og det er også en god ting. Pr-foto

Tidløs elegance

New York-virksomheden så dagens lys i 2014, men er på kort tid blevet synonym med kvalitets-lyd og -design. Ambitionen har fra begyndelsen været, at kun det bedste er godt nok. Det kommer både til udtryk i materialevalg, heldigvis også i lyden - men også i prisen.

Master & Dynamics høretelefoner er inspireret af de gamle hovedtelefoner, piloterne brugte under anden verdenskrig, og de er bygget, så de kan holde til lidt af hvert. Resultatet er en serie af hovedtelefoner, der har en tidløs elegance over sig og er nogle af de flotteste hovedtelefoner på markedet.

Ambitionsniveauet betyder også, at der er langt imellem nye høretelefoner – men nu er MW65 på gaden, og der er grund til begejstring.

Annonce

Lette men med tyngde

MW65 kommer i en lækker indpakning, hvor der er kælet for detaljerne. Der følger en flot stofpose med til opbevaring, og både lyd- og strømkabel er foret.

Jeg blev overrasket, da jeg løftede MW65 første gang – for de vejer meget mindre end forgængerne, 245 g. mod MW60's 345 g.. Min frygt for, at Master & Dynamic går på kompromis med materialerne, bliver dog gjort til skamme. MW65 er lavet i anodiseret aluminium, puderne er af blødt lammeskind, og 40 mm-driverne er traditionen tro i beryllium. De er overraskende lette, men føles robuste, og lyden har heldigvis tyngde.

Jeg har i testen lyttet til især rock, rap, soul og elektronisk musik, og MW65 håndterer genrene forbilledligt.

MW65 har en varm lyd med en forbløffende detaljegrad. Jeg opdager nye ting på velkendte numre. Der er en god blance mellem bas, mellemtone og diskant. Uanset om jeg spiller Muse, The Weeknd eller The Beatles, bliver jeg imponeret over MW65's lyd. Der er ikke nogen app, men når jeg har leget med min equaliser, er jeg vendt tilbage til ”neutral” hver gang. De lyder altså, som de skal, out-of-the-box, og de lyder godt.

Høretelefonerne fås foreløbigt i to versioner: sølv metal/brunt læder og pistol metal/sort læder. De ser begge flotte og tidløse ud, og de er bygget til at holde. Pr-foto
Annonce

Nu med mindre støj

Master & Dynamics hidtidige topmodel, MW60, imponerede også, da jeg testede dem. Lækkert design, fremragende lyd men desværre ingen aktiv støjreduktion, trods en prisklasse hvor konkurrenterne havde netop dette.

MW65 retter op på det med støjreduktionen. Høretelefonerne bruger ANC, active noise-cancelation, og det fungerer rigtig godt. Ofte ændrer lyden sig mærkbart, når man slår støjreduktion til og fra, men hos MW65 er skiftet stort set ikke mærkbart. Hvis jeg lytter i rolige omgivelser, kan jeg komme i tvivl om, om det er slået fra eller til. Det er et stort plus, da vi har testet høretelefoner – også i den dyre ende - hvor lytteoplevelsen ændrer sig markant, når der bruges støjreduktion.

Prisen, ja det er som regel eneste "øv", når det kommer til Master & Dynamic. De koster 3899 kr., men hvis du har pengene, så er de det værd. De lyder fantastisk, designet er lækkert, og de har den bedste støjreduktion, vi har testet.

Pris og tilgængelighed: Kan købes på nettet fra 7. maj til 3899 kr.


MW65 er så flotte, at de bør stå fremme - og Master & Dynamic har selvfølgelig designet en holder, der passer til (og som koster ca. 300 kr. ekstra). Pr-foto
Annonce

Mest læste

Danmark

Torsdagens coronatal: For sjette dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
EfB For abonnenter

Rodebutikken EfB fik en tiltrængt succesoplevelse: Odense Atletikstadion blev til Winfield Road

Varde For abonnenter

To bloddonorer på fire ben: Vidste du, at menneskets bedste ven redder hundeliv?

Esbjerg

Nettet koger: Se hvad 30 rasende og fortvivlede fans mener om EfB-balladen

Erhverv For abonnenter

Ford-forhandler med utraditionelt jobopslag: Ikke nemt at skaffe en mekaniker

Kolding

Ombejlede Asgreen blev hyldet efter succes-sæson: - Man skal huske at være god til at sige nej nogle gange

Haderslev For abonnenter

Bombetrusler: Der blev også skrevet en trussel mod Cliff Richard-koncerten på Gram Slot

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sønderborg

Lokalt ejendomsselskab har købt sydalsisk kro: Planer om at bygge om

Danmark For abonnenter

Dalls analyse: Der er ingen udsigt til politisk indgreb i sygeplejerskernes strejke - endnu

Sønderjylland For abonnenter

Musikeren Kasper Buch blev ramt af angst, men det forhindrer ham ikke i at gå på scenen: - Det handler om at blive ven med sin angst

Sydjylland For abonnenter

Lærere holder mund, når elever slår dem: - Det er voldsomt tabubelagt

Nordtyskland

Viruseksplosion: Pludselig er Flensborg blandt de mest smitteplagede byer i Tyskland

Annonce