Annonce
Digitalt

Test: Arctis 1 er blevet trådløst og endnu bedre

De sorte Arctis 1 har en aftagelig mikrofon på den ene ørekop, der gør det nemt at omdanne dem fra et spilheadset til almindelige, trådløse høretelefoner. Pr-foto
Arctis 1 var allerede et godt headset til prisen, og selvom den trådløse variant er dyrere, får man stadig noget for pengene.

Jeg har testet et hav af headsets til gaming, men Arctis 1 fra SteelSeries er med en pris komfortabelt under 500 kr. både et af de billigste headsets, jeg har testet, og et af de bedste til prisen.

Nu fås det også trådløst, og det er godt nyt for især Nintendo Switch-ejere, der med den medfølgende dongle og USB-C-adapter kan slutte det trådløse Arctis 1 til både på farten, og når Nintendo Switch’en er docket.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Annonce

Nemt at slutte til

Arctis 1 trådløst er meget lig det originale Arctis 1-headset, som vi allerede har anmeldt, men jeg vil afslutningsvist komme ind på lyd og fit.

Det nye er, at det er trådløst, og det er – som SteelSeries har for vane – meget elegant løst. Der medfølger en lille dongle, som sættes ind i USB-C-stikket på din enhed, og i testen her har det været en Nintendo Switch.

Nintendo Switch har USB-C-stikket i bunden af konsollen, og det er et problem, når maskinen er docket. Det løser SteelSeries med et medfølgende USB-C-forlængerkabel, som sættes til usb-udgangen på docken, hvorefter donglen kan sluttes til. Det er lige så nemt, som det lyder, og vupti er der trådløs lyd på Nintendo’en.

Annonce

Fin lyd og behageligt fit

Hvordan lyder det så?

Ja, Arctis 1 trådløst lyder lige som Arctis 1. Og det minder meget om de øvrige headsets i Arctis-serien. Det er lavet i sort plastik, er let og behageligt at have på, men lyden er heldigvis alt andet end ”plastik”.

Der er ikke nogen særlig equaliser-software eller lignende til Arctis 1, men lyden er udmærket for prisen. De retningsbestemte lyde, der hjælper i især skydespil, er til at høre, og generelt set er lyden også god nok både til gaming, musik og film.

Arctis 1 har en aftagelig mikrofon, hvor andre headsets i Arctis-serien har en mere elegant løsning i form af en mikrofon, der kan trækkes ind og ud af den venstre høretelefon. Men at mikrofonen er aftagelig er dog et plus, så headsettet også kan bruges til fx musik. På den venstre hovedtelefon styrer man også lydstyrken.

Selvom Arctis 1 trådløst er dyrere end det originale Artcis 1, så får man fortsat meget for pengene.

Pris og tilgængelighed: Arctis 1 trådløst kan købes online og i butikker for 899 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Mænd nægter ulovlig import af hundehvalpe fra Polen og vil ikke udtale sig: 70 købere skal afgive forklaring

Annonce