Annonce
Digitalt

Test: Bliv klar til next-gen gaming med Turtle Beach Stealth 700 gen 2

Stealth 700 2 gen er på alle måder en opgradering i forhold til lillebror Stealth 600. Headsettet er lavet til de nye konsoller, Xbox Series X og PlayStation 5, og er her testet til Xbox Series X. Pr-foto
Turtle Beachs anden generation af det populære Stealth 700 er klar til Xbox Series X og Playstation 5
Annonce

Turtle Beach laver headsets til en hver pengepung og til en hver platform. Nu har den populære Stealth 700 fået en efterfølger, eller anden generation, som fungerer på henholdsvis Xbox Series X og PlayStation 5.

Jeg har tidligere ladet mig imponere over Turtle Beaches topniveau med Elite Pro 2 og Atlas Aero, men de billigere alternativer Recon 70, Recon Spark og senest Stealth 600 falder ikke igennem.

Annonce

Supermenneskelig hørelse

Stealth 700 er på alle måder en opgradering over lillebror Stealth 600. Headsettet er i sort plastik, men med kunstlæder på alle flader, der er i direkte berøring med hoved og ører. Mikrofonen trækkes ud ved det venstre øre, men kan skjules, når den ikke er i brug. Mikrofonen giver en klar og tydelig lyd til medspillere, og er god til at skubbe baggrundsstøj i – ja - baggrunden.

Headsettet lader via USB-C, og selvom Turtle Beach lover 20 timers brug på én opladning, har jeg i testen her haft held til at gå noget længere imellem opladninger. Jeg har testet headsettet på Xbox Series X, og det forbinder lige så legende let som lillebror Stealth 600. Det er også muligt at forbinde headsettet til din telefon via bluetooth, men det er altså som gaming-headset, at det har sin styrke.

Der er noget mere wow-faktor over Stealth 700 2 gen end Stealth 600. Der er godt nok stadig plastik på de fleste overflader, men der er nu kunstlæder med memoryfoam under til ører og hovedbund, og så er headsettet noget mindre stift. Det giver sig mere, blandt andet takket være de drejbare kopper på ørerne. Pr-foto

Stealth 700 gen 2 kommer med Turtle Beaches patenterede “superhuman hearing” – altså overmenneskelig hørelse. Funktionen lyder som en gimmick, men spiller du Call of Duty eller lignende skydespil online, så giver superhuman hearing dig en klar fordel i kampene. Den skruer nemlig godt og grundigt op for fodtrin og andre retningsbestemte lyde, der afslører, hvor dine modstandere befinder sig, og dæmper alle de andre lyde. Det giver altså en mærkbar fordel, når du gamer online.

Annonce

Klar opgradering

Samlet set har Stealth 700 gen 2 en rigtig god lyd til at game. Der er en god rumfølelse, og det er let at differentiere de forskellige lyde – uanset om du bruger superhuman hearing eller ej. Du kan som med andre Turtle Beach-headsets fintune lyden, enten via equaliser-appen eller i et vist omfang direkte på headsettet, hvor du kan skifte mellem prædefinerede indstillinger.

Stealth 700 gen 2 er et no-nonsense headset, der sidder og lyder markant bedre end lillebror Stealth 600. Så det er absolut de cirka 400 kr. ekstra værd. Det er værd at bemærke, at der er én version til Xbox Series X og én til Playstation 5 – så skulle du være så heldig at have begge konsoller, kan du ikke out-of-the-box bruge headsettet til begge konsoller.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Genåbning: Vejen Gymnasium må vente lidt endnu på at få eleverne tilbage

Annonce