Annonce
Digitalt

Test: Design og funktionalitet går hånd i hånd med ROCKit

ROCKit er et sæt true wireless øretelefoner fra SACKit, der har en god batteritid og kan lade trådløst, når de trænger til mere strøm Pr-foto
ROCKit er true wireless øretelefoner med minimalistisk design, trådløs opladning og fin lyd til prisen
Annonce

Danske SACKit har markeret sig med en stribe elektronikprodukter, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Jeg har tidligere testet flere af SACKits elektronikprodukter, hvor især BOOMit og WAKEit gjorde et godt indtryk med en funktionel og æstetisk løsning.

ROCKit er et sæt true wireless øretelefoner, der kombinerer trådløs lyd og minimalistisk design med smarte funktioner.

Annonce

Flotte og funktionelle

ROCKit kommer i et rundt etui, der er pænt og diskret at se på – men er lige til den store side. Det er udført i sort plastik med et lille håndtag betrukket i stof og det karakteristiske kryds, SACKit bruger på flere af sine produkter.

Etuiet rummer de trådløse øretelefoner, der er true wireless, det vil sige helt uden ledning. De forbinder let med bluetooth 5.0 og holder en stabil forbindelse, mens de er i brug. Øretelefonerne har otte timers batteritid med 20 timer ekstra i etuiet.

SACKit har produceret flere trådløse ladere til mobiler med videre, og det er oplagt, at ROCKit også bruger trådløs opladning. Pr-foto

Når ROCKit skal have strøm, understøtter etuiet trådløs opladning, hvilket gør hele oplevelsen en smule mere 2020 og elegant. SACKit producerer selv flere løsninger til trådløs opladning, og så er det jo helt oplagt, at øretelefonerne gør brug af det.

Annonce

Prisvindende øretelefoner

ROCKit har vundet en Reddot design-pris, og de har da også et gennemtænkt og funktionelt design.

Selve øretelefonerne er flotte at se på med et meget minimalistisk design, og de sidder godt i ørerne, også når man bevæger sig. Der følger tre sæt gummidutter med, så man kan tilpasse dem til sin øregang.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen indeholder affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Lyden i ROCKit er udmærket til pendling og træning, men den kan ikke konkurrere med dyrere alternativer fra fx Sennheiser, Bose eller Sony. Der er en fin bas, men der mangler nogle detaljer og noget dynamik – og især på mellemtonerne kan man høre forskel på ROCKit og dyrere øretelefoner. Det er ikke et udtryk for, at lyden er dårlig i ROCKit, for det er den ikke, det er snarere et udtryk for, at markedet oversvømmes med virkelig gode true wireless øretelefoner for tiden.

Til prisen får man et par flotte og funktionelle øretelefoner i ROCKit, hvor især design og den trådløse opladning trækker op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Annonce