Annonce
Digitalt

Test: Dyson Supersonic vil tage dig med storm, hvis du er parat til at betale

Dyson Supersonic er en dødlækker hårtørrer, der tørrer hurtigere og mere nænsomt end alle andre hårtørrere, vi har testet - eller prøvet i øvrigt. Til gengæld koster den også markant mere end konkurrenterne gør. Her ses den i en særlig gave-udgave, der er lanceret op til jul, med ekstra udstyr. Pr-foto
Supersonic fra Dyson er den bedste hårtørrer, vi har testet indtil nu, men den koster også derefter

Du skal ikke have hårtørreren i hænderne i mange minutter, før du mærker, at det er en Dyson.

Der er det åbenlyse i designet, at der er et hul i midten, i stedet for det mere almindelige designvalg med en munding, der kommer luft ud af. Hullet er klassisk Dyson-design og meget genkendeligt, hvis man kender til Dysons serie af luftrensere til hjemmet. Og selvom det nærmest virker som magi, at luften kommer ud af hullet i midten, er det Dysons ingeniører, der har været på spil.

Dyson har brugt over 70 millioner dollars og haft flere end 100 ingeniører på opgaven med at udvikle Supersonic. Resultatet af anstrengelserne er den bedste hårtørrer, vi har haft til test her på redaktionen – men også med en vis margin den dyreste.

Annonce

Bedre balance

Supersonic har motoren skjult i håndtaget, hvilket gør det muligt, at luften kommer, som den gør, og som en sidegevinst flytter det også tyngdepunktet for hårtørreren ned, hvor hånden har fat. Det giver en bedre balance, rent vægtmæssigt, og gør Supersonic let at både holde og betjene.

Der er en ekstra lang ledning på Supersonic, og det gør hårtørreren mere anvendelig. Ledningen er ud over at være ekstra lang også ekstra tyk, og derfor krøller den mindre sammen.

Supersonic larmer mindre end mange andre hårtørrere på markedet, men den tørrer håret hurtigere. Det gør den takket være kraftig cirkulation, for der er faktisk mindre varmeafledning fra Supersonic end den gennemsnitlige hårtørrer. Og det, at den bliver mindre varm, er en god ting. Varme fra hårtørrere er en fjende mod hårets velbefindende, og derfor måler og justerer Supersonic temperaturen, den afgiver flere end 40 gange i sekundet.

Annonce

God for en pris

Dyson lover, at Supersonic gør håreret blødere, mere skinnende og samtidig beskytter håret bedre, end mange andre hårtørrere.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Supersonic tørrer håret hurtigere og virker til at være mere nænsom end almindelige hårtørrere, da håret ikke bliver nær så varmt. Håret er også mærkbart mere blødt, men om det er mere skinnende, det er sværere at se. Samlet er oplevelsen af Supersonic, at det er en den bedste hårtørrer, vi har haft til test på redaktionen – eller prøvet i øvrigt. Men den koster også derefter.

Supersonic koster lige knap 3000 kroner, og i skrivende stund – op til jul - fås den som en del af særlige gave-udgaver med ekstra tilbehør.

Annonce
Digitalt

Vinyl anno 2022: Sådan kan du gøre din gamle pladespiller trådløs

Annonce
Digitalt

Test: Elegante højtalere til kontoret får maksimal lyd ud af minimal plads

Annonce
Digitalt

Test: Moto G pakker et lækkert display og imponerende kamera til en konkurrencedygtig pris

Annonce
Haderslev

Nostalgien længe leve: Puch-elskere kommer langvejs fra, for at mødes hos Mogens i Bevtoft

Navne For abonnenter

Afskedsreplik fra far til fem: - I må højst sørge i tre uger, så skal I videre med jeres liv

Esbjerg For abonnenter

Legendarisk værtshus satte bårebuket for populær spareklub: Hvorfor kvæler banken så godt et tiltag?

Tønder

Større gylleudslip: Slamsugere i arbejde det meste af natten

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: Det var der pinlig tavshed om på DF-årsmøde - og den var nærmest larmende

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Sønderborg

Åbner kæmpe møbel- og havemøbelcenter

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Haderslev

Politikere: Honorar giver os frihed til at prioritere det politiske arbejde

Billund For abonnenter

Lea coacher dig ud af dårlige vaner: - Vi spiser med vores følelser - derfor skal vi først se på følelserne

Sydjylland For abonnenter

Vi har alle vænnet os til at betale med mobilen: Men én særlig gruppe kan ikke få Mobilepay

Annonce