Annonce
Digitalt

Test: Er danske Miiego Boom de bedste hovedtelefoner til træning?

Boom by Miiego er trods det engelsk-klingende navn et sæt danske høretelefoner, der for nylig blevet kåret til de bedste træningshøretelefoner netop nu. Høretelefoner gør et godt indtryk med gennemtænkte løsninger og en fornuftig pris. Pr-foto

På ISPO er Miiego Boom blev kåret til bedste hovedtelefoner til træning af en uafhængig jury med 43 dommere fra 12 forskellige lande. ISPO er verdens største professionelle industrisportsmesse, og når man her peger på et sæt hovedtelefoner fra Padborg, bliver vi nysgerrige.

Vi har derfor testet Boom, som er lavet af Miiego i Padborg - og måske er bedste hovedtelefoner til træning netop nu?

Annonce

Komplet pakke

Boom gør et godt førstehåndsindtryk i form af en lækker indpakning, der selvfølgelig også husker at nævne den fine hæder på ISPO.

Æsken indeholder ud over hovedtelefonerne, som vi vender tilbage til, en ledning til lyden, et mini-usb-kabel til strøm, en klud (?) og en hardcase. I sidstnævnte er et ekstra sæt puder til hovedtelefonerne.

Boom kommer nemlig med et sæt behageligt bløde puder i PU-læder som standard - og et ekstra sæt puder i mesh-materiale, der kan tages af og vaskes efter træning.

Der er ingen tvivl om, at puderne i læder er de lækreste og mest behagelige at have på - men skal du bruge dine hovedtelefoner til sveddryppende træning, er det praktisk på både den korte og lange bane at kunne veksle mellem to sæt puder, og rent faktisk vaske det mest belastede par løbende. Det er godt tænkt af Miiego og ditto løst.

Den hårde opbevaringstaske har plads til de sammenklappelige hovedtelefoner, de ekstra puder og de nødvendige kabler. Den fylder selvfølgelig derefter, men det er praktisk at kunne have alt med i én komplet pakke.

Lyder godt - sidder godt

Boom-hovedtelefonerne vejer 287 gram, hovedbøjlen er justerbar og blød, og puderne tilter let, så de følger hovedformen. Resultatet er et sæt meget behagelige hovedtelefoner, du kan bruge i timer ad gangen, uden at de generer. Batteritiden er imponerende 24 timer via Bluetooth - løber du tør, kan du skifte til kablet lyd.

Vaskbare puder og komfort forslår som en skrædder i helvede, hvis lyden skærer i ørerne. Det er heldigvis ikke tilfældet.

Boom har en åben og klar lyd med en behagelig, om end lidt let, bas. Der findes hovedtelefoner med bedre lyd, både på bas, detaljeregrad og især mellemtoner, men de koster også derefter. Boom koster 1299 kroner, og det må siges at være en fair pris.

Miiego Boom er gode til træning, da de tåler sved og let regn, og de har de aftagelige og vaskbare mesh-puder. De lyder godt, sidder godt og har en god batteritid på hele 24 timer.

Det er første produkt fra Miiego, jeg tester, og det giver mod på mere. Som dansker er det fedt at konstatere, at Jabra ikke er ene om at levere rigtig god trådløs lyd til træning. For mange vil Boom kunne dække behovet for musik på farten, til træning og måske en podcast i ny og næ, men er man primært ude efter vellydende musik på farten og ikke under træning, er Master & Dynamic, Sony og B&O stadig nogle af de bedste, vi har prøvet. De koster dog derefter.

Pris og tilgængelighed: Boom by Miiego kan købes online hos udvalgte forhandlere for 1299 kroner.

Høretelefonerne kommer både med puder i PU-læder og i mesh-materiale. Førstnævnte er behagelige at have på på farten, mens sidstnævnte er aftagelige, kan vaskes og er velegnede til træning. Pr-foto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Forløb om udligning er uskønt

Selvom Danmark er et lille land, er der betydelig forskel på de økonomiske vilkår i de enkelte lokalområder. Derfor er det sund fornuft med kommunal udligning, så borgerne kan få i hvert fald nogenlunde ens levevilkår, uanset om de bor i et velhaverområde nord for København eller i en kommune, der for eksempel er udfordret af mange ældre, plejekrævende borgere og lave husstandsindkomster. Ordninger af denne karakter vil nødvendigvis skabe splid. Nogle kommuner vil føle, de skal aflevere for meget, mens andre oplever at modtage for lidt. Men for at acceptere ordningen er det i det mindste nødvendigt, at man lokalt kan forstå den. Her er det tilsyneladende gået helt galt med regeringens udspil til en udligningsreform. Flere borgmestre erkender, at de ganske enkelt ikke begriber resultaterne, selv om regeringen lidt efter lidt er rykket ud med flere detaljer og regnestykker. De frustrerede borgmestre får opbakning fra professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet Per Nikolaj Bukh, der kalder forløbet rodet og kaotisk. Bedre bliver det ikke af, at der undervejs havde sneget sig en regnefejl på 200 millioner kroner ind i udspillet. Fejlen er erkendt, undskyldt og rettet. Men ellers mener Socialdemokratiets finansordfører, Christian Rabjerg Madsen, at alt er i bedste orden. Processen har været som ved foregående udligningsreformer, og ingen tal bliver holdt hemmelige. Per Nikolaj Bukh mener til gengæld, at informationerne er kommet for langsomt og kun afleveret under pres. Han foreslår derfor, at den store reform bliver sat på pause. Ligefrem at standse et så omfattende projekt midt under forhandlingerne er nok at gå en kende for vidt. Men det ville klæde regeringen at erkende, at håndteringen har været uskøn, hvilket da også har fået De Konservative og Liberal Alliance til at forlade forhandlingsbordet på grund af manglende informationer, mens Venstre kun tøvende mødte op – ligeledes fordi partiet, følte de på forhånd vidste for lidt.

Kolding For abonnenter

Allan pumpede vand hele natten: Haven forvandlet til en svømmepøl

Annonce