Annonce
Digitalt

Test: Miiego skruer ned for størrelse og pris, men der er stadig Boom i Mini

Boom Mini fra danske Miiego er en ny og mindre udgave af de prisvindende Boom-høretelefoner. Der er stadig tale om et sæt hovedtelefoner med en god træningsorienteret lyd, som kan holde til sved, vand og støv - til at blive brugt. Pr-foto
Danske Miiego har lavet en mini-udgave af deres Boom-høretelefoner til en skarp pris
Annonce

Miiego er en relativt ny virksomhed fra Padborg, som specialiserer sig i trådløs lyd til træning. De har allerede vundet en designpris for deres Boom-høretelefoner, og nu er de aktuelle med en mini-udgave af Boom-hørebøfferne.

Boom Mini ligner deres storebror i design og funktionalitet, men størrelsen er krympet, og det samme er den vejledende pris, der er faldet fra 1299 kr. til 699 kr.

Annonce

Lavet til at blive brugt

Boom Mini lever på alle måder op til navnet. Høretelefonerne kommer med to sæt puder i pakken, og begge kan holde til at blive brugt – på farten, til træning, til hvad som helst.

Høretelefonerne sidder behageligt på hovedet, uden at trykke, også når du bevæger dig. Designet er minimalistisk og diskret, hvor alt er udført i sorte detaljer.

Boom Mini er lige til at klappe sammen og putte i tasken, men de er faktisk så pænt designet, at det næsten er synd at gemme dem væk. Pr-foto

Lyden er dynamisk og detaljeret med en bas, der er mere insisterende end naturlig. Det sidste vil næppe genere nogen, når den primære brug af Boom Mini er tiltænkt træning og pendling. De lyder godt, især til pop, r&b og hip-hop, men da lyden er ikke naturlig og neutral, er de ikke førstevalg til akustisk eller klassisk musik.

Annonce

Lige til højrebenet

Miiego leverer med Boom Mini et sæt høretelefoner, der er gode til især træningssituationer og, når man er på farten. De er robuste og tåler vandsprøjt, sved og støv, og så kan de klappes sammen og tages med i den medfølgende pose, uden at de fylder for meget i fx træningstasken.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Til prisen får man rigtig meget for pengene, for selvom Boom Mini er mindre end de originale Boom, får man de samme funktioner og meget af den samme lyd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce