Annonce
Digitalt

Test: Sennheiser HD 450BT er en billig indgang til trådløs, støjreduceret lyd

HD 450BT kommer med en nylon-taske, og de fylder minimalt, hvis man skal have dem med i sin rygsæk på farten. Pr-foto
Sennheiser tager kampen op med Sony og Bose med et par rejsevenlige, støjdæmpede og trådløse høretelefoner
Annonce

Der er stor efterspørgsel på høretelefoner med aktiv støjreduktion, og Sennheiser kommer med HD 450BT med et kvalificeret bud i den billige ende af skalaen. Der er nemlig et kæmpe og hastigt voksende udvalg af trådløse høretelefoner, som både byder på god lyd og aktiv støjreduktion – men HD450BT skiller sig ud på prisen, for de lyder alt andet end billige.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Annonce

Pæne og kompakte

Sennheiser HD 450BT kommer I et meget generisk hovedtelefon-design, der ikke gør nogen fortræd, men heller ikke skiller sig ud fra mængden. De kommer i glat, sort plastik med læderpuder på ørerne og en enkelt grå ring – også i plastik – nederst på hver bøjle. De fås dog også med omvendt fortegn i hvid med grå puder.

Høretelefonerne er meget kompakte, men ikke i en grad, så det går ud over komforten. De sidder komfortabelt på mit relativt store hoved, og jeg kan bruge dem med briller på. Den kompakte pasform har to fordele; de fylder ikke det store, selvsagt, og de sidder meget tæt. Sidstnævnte gør ikke noget dårligt for den aktive støjreduktion - tværtimod, mens førstnævnte understreger, at det her er et sæt høretelefoner, som er til at tage med på farten. Sennheiser inkluderer endda en lille, sort nylon-taske.

Annonce

Masser af bas

HD450 BT har en dyb, insisterende bas, der er lige til den gode side for min smag. I den gratis Sennheiser-app kan jeg dog via equaliseren ramme det – for mig – rigtige lydbillede, og så er HD450 BT en fornøjelse at lytte til. Jeg har lyttet til bedre trådløse hovedtelefoner med aktiv støjreduktion, men ikke i det her prisleje.


Den gratis app kan ud over equaliser og batteri-status ikke andet end at opdatere hovedtelefonerne, og den app må Sennheiser da gerne kaste lidt kærlighed efter. Her kan andre apps tilbyde et hav af presets, indstillinger til støjreduktion og forskellige lydindstillinger til forskellige situationer, og det er smart.

Batteritiden på HD 450BT er 30 timer, og de lader via det medfølgende USB-C-kabel. Du kan betjene høretelefonerne med knapper på den højre hovedpude. Det kræver lige lidt tilvænning at huske, hvad der er hvad, men så fungerer det også.

Alt i alt er HD 450BT fra Sennheiser et sæt høretelefoner, du bør prøve, hvis du er ude efter trådløs lyd med aktiv støjreduktion, og du vil have mest muligt for pengene. De er nemme at have med på farten med det kompakte design, en fornuftig batteritid og en stabil forbindelse med bluetooth 5.0 – og efter lidt justering lyder de godt med understøttelse af både AAC og aptX.

Pris og tilgængelighed: Sennheiser HD 450BT kan købes online og i butikker. Vejledende pris er 1350 kr.

HD 450BT er meget kompakte, men de sidder fint på mit store hoved - også med briller. Sennheiser har sørget for, at man kan skrue op og ned for lyd, styre musik og opkald og tænde og slukke direkte på højre pude, og det er smart. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

20-årig trafikdræbt mand er identificeret: Han stødte frontalt ind i en lastbil i sin VW Up

Kolding

Helt nyt kviktest-center åbner på mandag morgen: De ansatte er ved at blive uddannet til at pode

Annonce