Annonce
Digitalt

Test: Tag den professionelle lyd med dig overalt med Sennheiser IE300

Sennheiser IE 300 er et sæt kompromisløse in-ear øretelefoner med kabel, som gør, at du slipper for at gå på kompromis med lyden, selvom du er på farten. Pr-foto
Sennheiser IE300 er et sæt helt nye trådede øretelefoner, der gør det muligt at tage den nuancerede og naturlige lyd, som kendetegner Sennheisers løsninger til professionelle, med på farten

Du kan ikke sige høretelefoner, uden at Sennheiser bliver en del af samtalen ret hurtigt derefter. Tyskerne har været aktive i over 75 år og produceret nogle af de bedste høretelefoner i samme periode.

Jeg har testet mange høretelefoner fra Sennheiser, både rigtig gode on-ear og nogle af markedets bedste in-ear, men der er efterhånden længe imellem, at jeg får et sæt høretelefoner med et traditionelt jackstik imellem hænderne.

IE300 er sæt helt nye øretelefoner fra Sennheiser, der lover, at de tilbyder den samme velafbalancerede lydsignatur og nøjagtighed, som kendetegner Sennheisers lydudstyr til professionelle.

Annonce

Lyd først og sidst

Sennheiser IE300 kommer i et minimalistisk sort etui, der rummer øretelefonerne med en ledning på 1,2 meter samt ekstra øredutter, så de kan sidde helt tæt i øregangene. Øretelefonerne skal vikles ind over toppen af øret og klemmes på plads i den rigtige vinkel, hvorefter det sidst stykke kabel kan bøjes let på plads bag øret. Det giver et helt tæt fit, der lukker al baggrundsstøj ude, uden at selve øretelefonerne virker invasive i øregangene.

Sennheiser IE 300 kommer para-aramid-forstærkede kabler med guldbelagte MMCX-stik og 3,5 mm jackstik. Det sidste stykke ledning er ekstra forstærket og bøjeligt, så det er muligt, at vikle øretelefonerne sikkert fat bag toppen af øret for et perfekt fit. Pr-foto

IE300 gør brug af en forbedret udgave af Sennheisers 7 mm extra wide band (XBW) transducer, som skal sikre en velafbalanceret lydsignatur.

Alle komponenter i IE300 er designet til at forbedre lydoplevelsen, og det omfatter bl.a. en optimeret membranfolie, som minimerer naturlige resonanser, en transducer back volume, som er designet til at minimere refleksion i højtalerhuset samt et resonanskammer, der fjerner maskeringsresonanser.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen indeholder affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne

Jeg har testet IE300 med lossless lyd spændende fra akustisk over elektronisk til rock. Uanset hvad jeg kaster efter dem, imponerer de.

Eminems ”Stan” fremhæver den store spændvidde mellem bas og diskant, når Stanleys skriblerier skærer igennem, mens nu hedengangne Daft Punks ”Get Lucky” med Pharrell Williams er et godt eksempel på den sprødhed og dynamik, som IE300 rummer.

Der er generelt set en imponerende detaljegrad og en sprød lyd med en distinkt, men ikke overdreven, diskant. Nogle vil nok efterlyse noget mere bas, men at Sennheiser har prioriteret en naturlig lyd over den bas-forurenede signatur, som mange høretelefonproducenter efterhånden hælder til, kan kun applauderes.

Sennheiser IE300 kan købes til marts og har en vejledende pris på 2199 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Sport

Se med i aften på jv.dk: Vi sender direkte fra stort speedwaybrag

Kolding For abonnenter

Ejer af fitnesscenter efter næsten fire måneders lukning: - Vi taber penge hver dag

Kolding

Beslutning om at lukke SFO'er i ferier droppes fuldstændigt: Embedsmænd beklager fejl

Annonce