Annonce
Digitalt

Test: WOOfit Go X er lille og fin - men ikke super anvendelig

WOOfit Go X fra SACKit er lille og fin, men det er også begrænset, hvor meget lyd og særligt bas, der kan komme ud af den. Det er problematisk, når der er alternativer på markedet, som spiller højere og bedre og koster mindre. Pr-foto
WOOfit Go X fra danske Sackit er så lille, at den kan være i lommen – men hvornår kan så lille en højtaler være anvendelig?
Annonce

Der er bluetooth-højtalere i alle størrelser og prisklasser på markedet, og blandt de allermindste melder WOOfit Go X fra danske SACKit sig.

Højtaleren kommer i klassisk dansk design, det vil sige minimalistisk og uden for mange dikkedarer. Der er en strømknap, en USB-micro-indgang til opladning (det måtte gerne have været USB-C, som efterhånden er standard), og en mikrofonindgang. Højtaleren tåler vandsprøjt, og stoffronten kan udskiftes. Højtaleren vejer 180 g, og måler 9x9x4,5 cm.

WOOfit Go X understøtter Bluetooth 5.0, så der er god rækkevidde og stabil forbindelse, og den kan holde strøm i otte timer på én opladning.

Annonce

Hvor og hvornår

Jeg er ret begejstret for højtalere og har flere, end jeg burde. I alle mulige størrelser, farver og udformninger. Passive, aktive, bluetooth osv. Men jeg må indrømme, at jeg ikke kan komme på et scenarie, hvor WOOfit Go X passer til mit lyttebehov. Hvor og hvornår har jeg brug for en højtaler, der cirka fungerer som min telefon?

Mikrofonen er et plus, for den gør det muligt at bruge WOOfit Go X til telefonmøder eller bare til opkald. Det er smart, men igen kunne jeg også bare bruge min telefon i højtaler-mode.

Højtalerens størrelse begrænser naturligt lyden, især bas-gengivelsen lader noget tilbage at ønske. Den spiller marginalt bedre og – ærligt – noget højere end min telefon kan, hvis jeg lægger den på bordet. Men den kan slet ikke måle sig med de lidt større bluetooth-højtalere, som fx MuVo og Wonderboom. Og det er et problem, når prisen er næsten identisk - faktisk er MuVo billigere end WOOfit Go X.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen indeholder affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

WOOfit Go X koster 599 kr., og til den pris er der andre højtalere, som spiller væsentligt bedre og kan tåle mere. Er behovet dækket af WOOfit Go X’ begrænsede lyd, så er den dog flot designet, uhyre let at transportere, og muligheden for at kunne bruge den til også at håndtere samtaler trækker op.

Pris og tilgængelighed: WOOfit Go X kan købes online og i fysiske butikker. Vejledende pris er 599 kr.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Annonce