Annonce
Kolding

Thaimassør er træt af liderlige mænd: Her får du ingen boom-boom-massage

Montha's Thai- & Spamassage får flere gange om ugen opkald og henvendelser om seksuelle ydelser. Nu har ejer Montha Janyoojing fået nok. Hun savner respekt for, at hun kun tilbyder thaimassage og ingen sex eller "happy endings".

Annonce

Kolding: Ingen sex. Ingen "happy endings". Ingen "boom-boom-massage".

Montha's Thai- & Spamassage tilbyder thailandsk helkropsmassage og body scrub, men ingen seksuelle ydelser. Men det har nogle mænd rigtig svært ved at forstå, fortæller den 41-årige ejer Montha Janyoojing.

- Jeg er irriteret, når en kunde ringer og spørger efter sex, happy ending eller boom-boom-massage. Jeg er meget, meget træt af det, siger hun.

Hos nogle thaimassører, særligt i Thailand, tilbydes seksuelle ydelser i forbindelse med massagen. Det kan være en happy ending, hvor kunden onaneres til udløsning, eller såkaldt boom-boom-massage, der inkluderer sex. Men ikke hos Montha. Siden hun for et halvt år siden åbnede sin klinik i Søndergade, har hun gjort, hvad hun kan, for at undgå misforståelser.

På fordøren står der med store typer "ingen former for intim massage". På hjemmesiden og Facebook-side står samme klare besked.

Jeg er irriteret, når en kunde ringer og spørger efter sex, happy ending eller boom-boom-massage. Jeg er meget, meget træt af det, siger hun.

Montha Janyoojing, thaimassør
Montha Olander Janyoojing mener, thaimassører, der tilbyder seksuelle ydelser, har ødelagt det for de massører, der kun tager sig af muskelspændinger. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Fra første dag

Alligevel får Montha Janyoojing flere gange om ugen opkald og henvendelser om sex.

- Den første dag, vi havde åbent, var der en, der spurgte, om vi kunne lave happy ending. Hver uge er der en, der ringer eller skriver. Nogle dage får vi flere opkald eller beskeder, fortæller hun.

- Jeg spørger "har du ikke set, hvad der står på hjemmesiden?". Men de siger, at det skriver de alle steder. De tror ikke, det passer, siger Montha Janyoojing, der savner respekt for sit fag.

- Det er latterligt. Jeg vil bare gerne hjælp folk af med deres muskelspændinger. Jeg gør det for deres skyld.

Hun har oplevet at få henvendelser om sex fra alle typer af mænd.

- Det kan være pæne, almindelige mænd. Fra ung til gammel. Politifolk og kontorassistenter.

Den eneste gode afslutning, hun tilbyder, er en kop te eller kaffe og et hvil i sofaen efter massagen.

Montha Olander Janyoojing er træt af, at mandlige kunder, som tror, de kan få happy ending i Søndergade. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce