Annonce
Esbjerg

The Swinging Sisters ved hvorfor rytmen blev født

The Swinging Sisters underholdt på Domkirkepladsen mandag formiddag. Foto: Annett Bruhn
Mandag formiddag leverede The Swinging Sisters en forrygende koncert på domkirkepladsen som et livgivende alternativ til årest aflyste sommerkoncerter.
Annonce

Ribe: I anledning af coronaen og regeringens forbud mod større forsamlinger er årets Sommerunderholdning, der skulle have bestået af 21 koncerter i Bramming, Ribe, og Esbjerg for børn og voksne, aflyst.

I stedet har kunstnere kunnet søge om tilskud til kulturarrangementer gennem Esbjergs Kummunens midlertidige Sommerlivspulje, og det tilbud kunne The swingning Sisters ikke sige nej til.

Så mandag eftermiddag underholdt Signe Juhl og hendes to søstre Inger og Karen et begejstret publikum på domkirkepladsen akkompagneret af Bo Møller på guitar, Niels Kvist på bas og Casper Mikkelsen på lidt af hvert.

Den swingende koncert havde blandt andet Andrews Sisters´ That's How Rhythm Was Born, Rum and Coca-Cola og Tico Tico på repertoiret.

Med Sommerlivspuljen er det Esbjerg Kommunes ønske, at borgere og turister i kommunen ikke skal snydes for gratis kulturoplevelser i 2020. Derfor finansierer puljen hen over sommeren 2020 virtuelle events, pop-up arrangementer og drive in oplevelser, der overholder sundhedsmyndighedernes anvisninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
EM I HÅNDBOLD For abonnenter

Det nye omdrejningspunkt: Vejen ind i varmen har været lang, træls og bumlet

Annonce