Annonce
Kolding

Theodor tog tredjepladsen og 20.000 kroner

Theodor Risager ved godt, hvad præmien på 20.000 kroner skal gå til: Nogle af pengene skal bruges på en ny bærbar, som jeg skal bruge på universitetet. Det, der så er tilbage, skal jeg bruge, når jeg skal flytte. PR foto

Kolding: En rigtig god forretningsidé indbragte Theodor Risager fra 3.g på Hansenberg Tekniske Gymnasium en tredjeplads og en præmie på 20.000 kroner, da han deltog i finalen ved DLG Business Competition i København.

Tidligere på året opfordrede grovvareselskabet DLG studerende fra hele landet til at deltage i DLG Business Competition. Opfordringen lød på at skabe en ny fremtid for landbruget. Og Theodor Risagers idé var altså så god, at han var med blandt de seks finalister.

- Min løsning kan fikse et problem, som landmænd har. Samtidig er idéen relativ nem at implementere, fortæller Theodor Risager i en pressemeddelelse.

- DLG skal hjælpe den enkelte landmand med optimering og med lovgivningen på pesticidområdet. Derved kan landmanden fokusere på andre dele af sit landbrug, forklarer den 20-årige gymnasieelev fra Sdr. Hygum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce