Annonce
Vejen

Therese fik en gave af dronningen

Therese Mjelde Broch-Thobiasen blev belønnet med en gave fra dronningen. Foto: Dorthe Andresen
Therese Mjelde Broch-Thobiasen, der går i 3. klasse i Skodborg Børnecenter, fik sig noget af en overraskelse på årets sidste skoledag.
Annonce

Skodborg: I forbindelse med dronningens 80-års fødselsdag havde alle kommuner lavet en samlet gave til hende med en tegning, der indeholdt et kommunalt vartegn og dronningen.

Tegningerne blev kreeret af 3. klasser i hele landet.

I Vejen kommune havde eleverne fra Bække og Skodborg deltaget i en lokal konkurrence, hvoraf en enkelt blev udtrukket, og tegningen blev sendt over til dronningen.

Borgmester Egon Fræhr havde fået tildelt det ærefulde hverv at overrække dronningens gave til Therese. Foto: Dorthe Andresen

Den tegning var tegnet af Therese Mjelde Broch-Thobiasen fra 3. klasse i Skodborg Børnecenter.

Som tak for tegningen havde dronningen sendt en gave.

- Therese, jeg må indrømme, at jeg har snydt lidt. Du skulle jo ikke vide noget. Men dine forældre er her også, lød det fra Heidi Slominski, leder af Skodborg Børnecenter, inden hun overlod "scenen" til Vejen Kommunes borgmester Egon Fræhr.

For da dronningen ikke selv havde mulighed for at møde frem for at overrække gaven, havde hun overladt den ærefulde opgave til Vejen Kommunes førstemand i stedet.

Efter en kort tale overdrog han gaven til Therese, og hun blev naturligvis - udover den fine gave - også belønnet med klapsalver fra alle sine skolekammerater.

Eleverne i 6. klasse havde allersidste skoledag i Skodborg, og derfor blev der også fældet et par tårer. Foto: Dorthe Andresen

Og på årets sidste skoledag, hvor børnecentrets 6. klasser tog afsked med lærere og yngre skolekammerater, blev der også tid til at kalde Therese frem, så hun kunne gå på sommerferie med en fin gave.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce