Annonce
Vejen

Thomas Helmig kan opleves på Studioscenen

Vejen har fået en lufthavn - dog kun som kulisse til musicalen "Kærlighed gør ondt", der opføres den kommende weekend på Studioscenen. Foto: Kristian Wind
Studio 73, Vejen Ungdomsskole og Vejen Musikskole opfører musicalen "Kærlighed gør ondt". Historien fortælles med udvalgte Thomas Helmig-sange.
Annonce

VEJEN: Torsdag den 17. september, er der premiere på forestillingen " Kærlighed gør ondt", en forestilling udelukkende med musik af Thomas Helmig, som er et samarbejde mellem Studio 73, Vejen Ungdomsskole og Vejen Musikskole. Det er et samarbejde, som har eksisteret i over 20 år, hvor man hvert andet år har kunnet se unge i alderen 13 - 25 år opsætte forestillinger som Grease, Atlantis, Vi maler byen rød og mange flere.

Denne gang er det de unge selv, der har været med i hele processen fra manuskriptskrivning til færdig forestilling sammen med instruktør Majbritt Skovbjerg.

- Vi startede tilbage i januar med et blankt stykke papir og hele Thomas Helmigs store sangkatalog. Så var det ellers op til de unge selv at udvælge sange og få et fælles idégrundlag at bygge manuskriptet op på. Teater er et holdarbejde - så det var vigtigt at få skabt en forestilling, alle kunne se sig selv i. Det synes jeg er lykkedes, siger Majbritt Skovbjerg.

Annonce

Vejen Lufhavn er kulisse

Forestillingen tager sit omdrejningspunkt i Vejen Lufthavn. Her møder man forskellige mennesker, der er på vej ud i verden – mennesker med hver deres historie, som flettes ind i hinanden i den lille lufthavn. Man møder f.eks. pigen i "den røde kjole", som fordrejer hovedet på alle mænd, den unge mand, der er blevet " brændt af", ludomanen med sin "kære maskine", receptionisten med sit "ulykkelige hjerte", den unge mand, som godt ved, at han er "Studpid man", når han svigter sin elskede, og ender med at "stå derude og banke på", mens hun bare "want to fet away from you". Kommer de måske til "Malaga" eller et andet sted, hvor der er "midnat i Europa" - og får de "fed lykke", som de jo alle ønsker så inderlig, når "kærlighed gør ondt".

Coronarestriktionerne gør, at der kun er plads til 50 tilskuere, så det er med at være hurtig, hvis man vil sikre sig en billet.

Forestillingen har premiere torsdag den 17. september og spiller desuden fredag, lørdag samt to gange søndag på Studioscenen, Baungårdsvej 2, 6600 Vejen.

Der er billetsalg på www.billetexpressen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce