Annonce
Kolding

Thomas Larsen og Mik Stampe er udtaget til bowling-VM i Hong Kong

Mik Stampe og Thomas Larsen fra Bowlingklubben Trekanten KIF er udtaget til landsholdet, der skal til Hong Kong for at spille om VM. Mikkel Brus Sørensen (i midten) er udtaget som reserve for landsholdsspillerne. Privatfoto

Kolding: Når det danske bowlinglandshold den 23. november rejser til Hong Kong for at spille om verdensmesterskabet kommer to af holdets spillere fra Kolding. Thomas Larsen og Mik Stampe fra Bowlingklubben Trekanten KIF er nemlig af Dansk Bowling Union udtaget til landsholdet. Mikkel Brus Sørensen, der også spiller i Bowlingklubben Trekanten KIF, er udtaget som reserve, og skal være parat til at pakke kufferten, hvis nogen bliver skadet.

Det kommer ikke som den helt store overraskelse, at Thomas Larsen og Mik Stampe er med på VM-holdet. De har efterhånden i en årrække hørt til toppen af såvel den danske som den europæiske elite, og har også opnået topresultater i store turneringer på verdensplan.

- Vi er selvfølgelig glade for, at Thomas og Mik igen har fundet indpas på landsholdet og ser frem til at følge dem under dette VM. Deres rutine bliver bedre og bedre, så der er bestemt håb for landsholdet i Hong Kong, siger sportschef i BK Trekanten KIF, Jan Andersen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Hovborg har fået sin egen øl

Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Tønder

Over 100 får måtte reddes fra vandmasser på mark

Annonce