Annonce
Sønderjyske Herrehåndbold

Thomas Mogensen efter sejr: Vi var ikke kyniske nok

Thomas Mogensen var glad for de to point, men knapt så tilfreds med spillet i sejren over Lemvig-Thyborøn. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Playmaker Thomas Mogensen savnede kynisme i angrebsspillet, da SønderjyskE lørdag besejrede Lemvig-Thyborøn på hjemmebane. Han glædet sig dog over at holdet var i stand til at vinde, selvom spillet ikke flød.
Annonce

JV I SØNDERBORG: Spillet blev aldrig rigtig godt, da Sønderjyske lørdag besejrede Lemvig-Thyborøn. Derfor var det mest de to point til tabellen, som Thomas Mogensen hæftede sig ved efter kampen.

- Det er rart, at vi også kan vinde de kampe, hvor det hele ikke spiller. Det vigtigste er trods alt de to point, og specielt i denne række hvor alle hold slår hinanden, lød det fra Mogensen efter kampen.

Han var ikke helt tilfreds med den måde, han og holdkammeraterne havde forvaltet de chancer, som de langt hen ad vejen spillede sig frem til i angrebsspillet.

-  Jeg synes egentlig, at vi spillede fin angrebshåndbold, men vi var bare ikke kyniske nok til at få scoret og lukke kampen, når vi havde muligheden. Så blev vi ved med at lukke dem ind ved at lave nogle dumme fejl, sagde Thomas Mogensen.

Annonce

Svært at slå hullet

Mogensen havde også ros til overs for gæsterne, der gjorde det svært for SønderjyskE-mandskabet at få slået det afgørende hul på måltavlen før til allersidst.

- De spiller hurtigt og frisk til, og de lykkedes med at tage nogle chancer i perioder af kampen. Derfor lykkedes de med at komme tilbage, hver gang vi prøvede at få sat dem af. Vi var godt klar over, at hvis vi kunne matche dem på fight og vilje, så er vi et bedre hold end dem. Det var heldigvis også at se til sidste, sagde Mogensen og fortsatte:

- Det her var  en af  de kampe, hvor vi for alvor var favoritter, og det er nogle gange sværere at gå ind til sådan en kamp, end når man bare kan spille frit. Det skal vi også blive gode til, for der er ingen hold,  der skal kunne tage til Skansen og bare hente to point.

Med sejren over Lemvig er Mogensen og SønderjyskE tilbage på femtepladsen i ligaen med syv points ned til Fredericia, der ligger lige uden for slutspilspladserne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce