Annonce
Varde

Thomas vil gerne skilte med familiens bibeskæftigelse - der kan redde liv

Vis hensyn i trafikken især overfor nye bilister, er budskabet på ny magnestreamer til bilen opfundet i Oksbøl af Thomas Gottenberg Riber og hans familie. Foto: Tatjana Johnsson
Annonce

Oksbøl: Thomas Gottenberg Riber har fået en idé sammen med sin kone Malene hjemme i Oksbøl, hvor de har startet en lille virksomhed med navnet "Vis hensyn nu". De har designet et magnetskilt til bilen, der skal være med til at redde liv i trafikken.

- Det startede med at vores søn Sebastian, der lige var fyldt 18 år, havde fået kørekort, og han oplevede ikke meget hensyn i trafikken i forhold til at være ny bilist, tværtimod siger Thomas Gottenberg Riber og fortsætter:

- Vores mission med skiltet er at være med til at gøre danskerne mindre egoistiske i trafikken og samtidig skabe sikkerhed for nye bilister.

Tiltaget har fået landsdækkende medieopmærksomhed, og der er mange skiltebestillinger.

- Vi har både private og køreskoler, der bestiller skiltet, og flere køreskoler forærer det til nye bilister med deres eget logo på, når eleven får sit kørebevis, siger Thomas Gottenberg Riber.

Magnetstreameren "Ny bilist vis hensyn nu" har fået stor medieopmærksomhed og forhandles i hele landet fra Oksbøl, hvor Thomas Gottenberg Riber og hans kone sender skilte ud til både private og køreskoler. Foto: Tatjana Johnsson
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Sydjylland For abonnenter

Tim har ikke solgt en eneste eksotisk rejse siden marts: Tvunget til corona-annulleringer for fem millioner kroner

Annonce