Annonce
Tarm

Thorkilds forlovedes ring er kommet i forkerte hænder

Der har været tre indbrud i Skjern og Tarm, hvor tyven er blandt andet gået efter smykker og penge. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

TARM/SKJERN: Da der i slutningen af sidste uge var tre indbrud i Skjern og Tarm, gik tyven efter letomsættelige ting som smykker, kontanter og valuta.

På Falkevej i Skjern skete indbruddet fra torsdag eftermiddag til fredag formiddag, hvor tyven brød et køkkenvindue op. Her forsvandt smykker og kontanter.

Fra fredag aften til lørdag morgen var det så en bolig på Kastanjevej i Tarm, der havde besøg af den ubudne gæst, som lukkede sig selv ind ved at bryde et vindue op med et stykke værktøj. Han stak af med smykker, parfume, et mindre kontantbeløb og muligvis nogle svenske kroner.

På Sneppevej i Tarm blev et vindue brudt op med en skruetrækker og her fyldte tyven sin taske godt op. Der blev stjålet sølvskeer, en bærbar computer, kontanter, euro, kongelige mønter, en guldring med sten og sidst men ikke mindst en forlovelsesring med inskriptionen Thorkild og en dato.

Annonce

Kan sælges på Facebook

Politiet vil ikke afsløre datoen, men beder folk holde øje med forlovelsesringen og de andre tyvekoster.

- Vi har haft nogle sager, hvor tyven forsøger at afsætte tingene på Facebook, så folk skal være opmærksomme, siger Henning Østergaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Skulle man opdage forlovelsesringen med Thorkild-inskriptionen, kongelige mønter eller andre mulige tyvekoster, kan man kontakte politiet på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce