Annonce
Sydjylland

Ti syddanskere er stadig indlagt med coronavirus

Den sidste coronapatient har forladt Sygehus Sønderjylland. Der er nu blot en enkelt på intensiv i hele Region Syddanmark. Foto: Timo Battefeld
Antallet af indlagte syddanskere med coronavirus ligger stabilt omkring ti. Samtidig fortsætter tallet med at falde på landsplan.
Annonce

Sygehus: Mens antallet af indlagte coronapatienter fortsætter med at falde på landsplan, er tallet fortsat stabilt i Region Syddanmark.

Her var der tirsdag stadig ti indlagt, hvilket er samme niveau som de to foregående dage. Siden den 21. maj har der været mellem ni og elleve indlagte på de syddanske sygehuse. I samme periode er antallet af indlagte på landsplan faldet fra 122 til 107. I Region Syddanmark var tallet nede på ni styk den 7. og 8. maj.

Siden den 21. maj har der ikke været nogen syddanskere indlagte på intensiv. Dermed er regionen den eneste i landet med nul intensivpatienter med coronavirus. På landsplan er der 22. Tallet har været stabilt den seneste uge.

I lang tid var Region Syddanmark den region med færrest indlagte per indbygger. For tre uger siden var der 30 indlagte i Region Midtjylland, som er på samme størrelse som Syddanmark. Nu er der blot fem styk i Midtjylland. Hovedstaden ligger i top med 71 indlagte.

Annonce

Nye dødsfald

Det samlede antal dødsfald er 565. I Region Syddanmark ligger dødstallet på 33.

Ifølge Sundhedsstyrelsen omfatter tallet de dødsfald, der er registreret indenfor 30 dage efter påvist Covid-19 infektion. Coronavirus er ikke nødvendigvis årsagen til dødsfaldet.

I alt er der 11.410 bekræftede coronasmittede på landsplan.

På verdensplan er 5.555.737 personer smittede med coronavirus. Antallet er døde er nu på 350.212.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce