Annonce
Sønderjyske HH

Tid til selvransagelse i SønderjyskE

Kasper Christensen kaldte første halvleg for skandaløs, da SønderjyskE tabte klart mod Skanderborg. Arkivfoto: Ole Nielsen
SønderjyskE-træner Kasper Christensen kaldte første halvleg i nederlaget mod Skanderborg for skandaløs.
Annonce

SØNDERJYSKE: SønderjyskE-træner Kasper Christensen var stærkt utilfreds med hans holds præstation i første halvleg mod Skanderborg, hvor sønderjyderne tabte 27-32.

- Vi spillede en skandaløs første halvleg langt fra det, vi vil, fastslog han.

- Skanderborg spillede en fantastisk flot kamp, men vi kan ikke levere uden hjerte og energi, og jeg så et SønderjyskE-hold, der bare pissede første halvleg væk og var totalt uigenkendelig i forhold til det, vi har leveret indtil nu i sæsonen. Så begynder vi at spille håndbold i anden halvleg og leverer en fin halvleg. Det var bare ærgerligt, vi skulle bruge en halv time, før vi begyndte at spille, mente træneren.

Derfor stod han med en meget skidt følelse efter nederlaget.

- Dybt skuffet. Ikke over nederlaget, men over den indgang vi kommer til kampen med. Forundret. Det er en lang sæson, men det er tid til selvransagelse, for vi skal finde ud af, hvorfor vi kan komme ind til en kamp på hjemmebane, som er en fest, og så mangler vi energi og selvfølgelig også niveau, sagde Christensen.

- Jeg ved godt, det kan svinge, og jeg kan også godt acceptere, at vi kommer bøvlet ind i kampen, men spillere, der begynder at spille ude af vores koncept og gør tingene mere på forhåbninger end forventninger, manglende returløb og manglende tacklinger på spillere, vi havde aftalt, vi skulle tackle på...jeg skal hjem og analysere, men jeg ser det mest af alt som en mental ting. Vi kom ikke med det, der skal til i en ligakamp, det må jeg sige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce