Annonce
Sønderjyske HH

Tid til selvransagelse i SønderjyskE

Kasper Christensen kaldte første halvleg for skandaløs, da SønderjyskE tabte klart mod Skanderborg. Arkivfoto: Ole Nielsen
SønderjyskE-træner Kasper Christensen kaldte første halvleg i nederlaget mod Skanderborg for skandaløs.

SØNDERJYSKE: SønderjyskE-træner Kasper Christensen var stærkt utilfreds med hans holds præstation i første halvleg mod Skanderborg, hvor sønderjyderne tabte 27-32.

- Vi spillede en skandaløs første halvleg langt fra det, vi vil, fastslog han.

- Skanderborg spillede en fantastisk flot kamp, men vi kan ikke levere uden hjerte og energi, og jeg så et SønderjyskE-hold, der bare pissede første halvleg væk og var totalt uigenkendelig i forhold til det, vi har leveret indtil nu i sæsonen. Så begynder vi at spille håndbold i anden halvleg og leverer en fin halvleg. Det var bare ærgerligt, vi skulle bruge en halv time, før vi begyndte at spille, mente træneren.

Derfor stod han med en meget skidt følelse efter nederlaget.

- Dybt skuffet. Ikke over nederlaget, men over den indgang vi kommer til kampen med. Forundret. Det er en lang sæson, men det er tid til selvransagelse, for vi skal finde ud af, hvorfor vi kan komme ind til en kamp på hjemmebane, som er en fest, og så mangler vi energi og selvfølgelig også niveau, sagde Christensen.

- Jeg ved godt, det kan svinge, og jeg kan også godt acceptere, at vi kommer bøvlet ind i kampen, men spillere, der begynder at spille ude af vores koncept og gør tingene mere på forhåbninger end forventninger, manglende returløb og manglende tacklinger på spillere, vi havde aftalt, vi skulle tackle på...jeg skal hjem og analysere, men jeg ser det mest af alt som en mental ting. Vi kom ikke med det, der skal til i en ligakamp, det må jeg sige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Se billederne: Ribe centrum er oversvømmet

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

112

Vandet truer flere steder: Oversvømmelser og store mængder regn giver problemer landet over

Sønderborg

Regn og storm ved mindehøjtidelighed i Bøffelkobbel

Annonce