Annonce
Sport

Tidlig udvisning blev dyr for Ribe HK

Ullerslev: Ribe HK's damer tabte med 29-21, da de lørdag tørnede sammen med SUS Håndbold, der ligger på andenpladsen i rækken.

Udeholdet fra Ribe var ellers godt med gennem hele kampen, men et rødt kort efter kun 22 minutter kostede på ripensernes bredde. Det betød, at der i slutningen af kampen ikke var meget mere at give af, og ripenserne faldt sammen de sidste ti minutter.

- Pigerne spillede egentlig en fornuftig omgang håndbold, men filmen knækkede desværre til sidst. Udvisningen blev rigtig dyr for os, da vi på grund af den ikke havde meget at skyde med til sidst. Når det så er sagt, vil jeg gerne rose dagens modstander fra SUS. De er uden tvivl det bedste hold, vi har mødt i denne sæson, siger Ribe HK-træner Henrik Iversen.

Ripensernes næste kamp spilles den 17. november, hvor Højfyn kommer på besøg i Ribe Fritidscenter.

SUS Håndbold - Ribe HK 29-21 (12-10).

Håndbold, 3. division, damer.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce