Annonce
Esbjerg

Tidligere ambassadør fortæller om den usikre verden

Tidligere ambassadør Claus Grube holder foredrag i Esbjerg mandag. Privatfoto
Annonce

Esbjerg: En af Danmarks mest erfarne diplomater, Claus Grube, holder mandag den 21. oktober klokken 19.00 et foredrag med titlen “En verden i forandring både nationalt og globalt” i Grundtvigsk Foredragsforening.

Claus Grube sad som Danmarks ambassadør i London, mens Brexit-dramaet udspillede sig. Han er tidligere departementschef, ambassadør og kammerherre.

- Vi lever i en usikker verden, hvor der stilles spørgsmål ved værdier, samarbejde, vores demokrati og måder at leve på, siger han.

Claus Grube mener, at man kan spørge sig selv, om diplomati og internationalt forpligtende samarbejde rækker til at løse de udfordringer, som EU står overfor.

I foredraget vil Brexit og EU’s fremtidige udvikling blive berørt, og der er lejlighed til spørgsmål og debat om det, der rører sig på den internationale scene omkring Danmark og vores placering i den globale verden, siger formand for foredragsforeningen, Jørn Munksgaard. Mødet finder som sædvanligt sted i Sædden kirkes mødelokale klokken 19.00. /STOK

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce