Annonce
Esbjerg

Tidligere ansat får Kop & Kande-selskab i Esbjerg erklæret konkurs

Selskabet bag den nu lukkede Kop & Kande i Esbjerg er blevet erklæret konkurs, fordi en tidligere ansat har et tilgodehavende. Arkivfoto

Fagforeningen har måttet begære den nu lukkede Kop & Kande-butik i Esbjerg konkurs, så en tidligere ansat kan få sin løn dækket ved Lønmodtagernes Garantifond.

Esbjerg: Det er efterhånden nogle måneder siden, at indehaveren af Kop & Kande i Kongensgade i Esbjerg lukkede butikken med et ophørsudsalg.

Men selskabet, som stod bag forretningen i Esbjerg med navnet "KK419 Kop og Kande ApS", har ikke haft råd til at betale løn til en tidligere ansat, og derfor er selskabet nu tager under konkursbehandling efter dekret afsagt af Skifteretten ved Retten i Esbjerg.

Ifølge den af Skifteretten udpegede kurator, advokat og partner i Lind Advokataktieselskab i København, Anders Bendtsen, er det en fagforening, som på vegne af den tidligere medarbejder har begæret Kop & Kande-selskabet konkurs.

På den måde kan medarbejderen få dækket sit tilgodehavende via Lønmodtagernes Garantifond.

Da KK419 Kop og Kande ApS offentliggjorde sit sidste regnskab sidste sommer, fremgik det, at selskabet med en negativ egenkapital på omkring 600.000 kroner havde besluttet at lukke selskabets aktivitet ved at forsøge at likvidere selskabet solvent. Selskabets ledelse vurderede dog samtidig, at der var væsentlig usikkerhed forbundet med den mulighed.

Da Kop & Kande lukkede i efteråret meddelte kæden, at der blev arbejdet på en løsning, der skulle sikre, at Kop & Kande fortsat ville være repræsenteret i Esbjerg, men det er endnu ikke sket. Den nærmeste Kop & Kande for de esbjergensiske kunder er således placeret i Ribe.

Kop & Kande har op imod 100 butikker over hele landet samt på Grønland, Island og Færøerne.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

VUC Syd har fået ny direktør

Annonce