Annonce
Esbjerg

Tidligere Berimabygning solgt: Lokal forretningsmand omdanner den til erhvervslokaler

Tidligere Berima bygning på Tøndervej 3 er solgt til Christian Hansen, som vil indrette erhvervslokaler i ejendommen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce

Ribe: Efter et par år med begrænset aktivitet i lokalerne på Tøndervej 3, er ejendommen blevet solgt til Christian Hansen.

Han driver i forvejen Bilsyn Ribe på Industrivej, men det er ikke for at flytte den forretning, at han har købt ejendommen, der får en del år siden husede plastfabrikken Berima.

- Bilsyn Ribe ligger perfekt, hvor den gør. Derimod har jeg købt ejendommen på Tøndervej, så jeg kan indrette erhvervslokaler, der skal sættes  til leje. Der er en del kontor-, lager- og produktionslokaler, og jeg er nu i gang med at renovere lidt på bygningen, siger Christian Hansen.

Annonce

Planer droppet

Tidligere har Raa Gym lejet sig ind i lokalerne, og sidste år lejede Porsborg Gastro Bar sig ind med planer om at indrette kæmpekøkken og selskabslokaler. Den plan er imidlertid droppet nu i forbindelse med, at lejekontrakten er udløbet.

- Vi indså sidst på året 2019, at processen vedrørende en lokalplansændring og generelt hele myndighedsbehandlingen ville tage væsentligt længere tid, end vi først var blevet stillet i udsigt. Efter lange snakke og dybe overvejelser internt valgte vi i januar 2020 definitivt at stoppe projektet. Det er super ærgerligt, men tingenes udvikling gjorde, at projektet udviklede sig til at blive for usikkert for os, siger Bjarne Christensen fra Porsborgs Gastro Bar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Sønderjyske taber VAR-drama mod Vejle

Esbjerg

Kulturens Døgn i coronaens skygge

Annonce