Annonce
Billund

Tidligere Billund-træner med i nyt FCM-team

BILLUND: Kenneth Andersen slog i 1997-98 og igen i 2001-2003 sine folder i Billund som henholdsvis ungdomstræner og træner for byens serie 1-hold.

Fra sommer bliver han del af det tre-mands hold, der afløser SAS ligaklubben FC Midtjyllands cheftræner Erik Rasmussen, som har valgt at sætte karrieren på stand by og holde sabbat.

Det oplyste klubben torsdag formiddag.

Kenneth Andersen er 40 år og fortsatte efter trænertjansen i Billund som scout og ITU-træner hos de midtjyske ulve, hvor han nu bliver en tredjedel af et team, der foruden Kenneth Andersen tæller nuværende assistenttræner Thomas Thomasberg og U-17 landstræner Glenn Riddersholm.

-- Jeg glæder mig helt vildt. Det bliver en kæmpe udfordring. Som ITU-træner har jeg været tæt på SAS Liga-truppen i to år, så jeg kender spillerne. Den tætte kontakt, som handler om, at man også skal fungere som menneske, er det, jeg brænder for, siger Kenneth Andersen til FCM's hjemmeside.

Privat bor Kenneth Andersen i Ikast, er gift med Mette og har to piger på otte og ti år.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Annonce