Annonce
Erhverv

Tidligere EB-journalist er startet som chefredaktør for netmedie i Grindsted

Claus Jessen er ny chefredaktør for Newsbreak efter mange år som EB-journalist. Uffe Dahl, som ejer online-mediet, har givet ham frie hænder til at udvikle sitet. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Esbjerg/Grindsted: Fra årsskiftet startede Claus Jessen som chefredaktør for Newsbreak i Grindsted. Han har i mange år været Ekstra Bladets mand i Esbjerg.

- Jeg har fået den første læserhenvendelse om, at jeg er for tyk. Det, synes jeg, er dejligt, fortæller han grinende.

Et af hans mål med Newsbreak er, at der skal mere gang i debatten. Han vil også have flere historier, som mediet har selv, og derfor skal journalisterne også mere ud af huset end tidligere.

Newsbreak er startet af Uffe Dahl, der også fortsat vil arbejde på sit medie, men han har altså overladt det journalistiske ledelsesansvar til Claus Jessen. Uffe Dahl ejer 90 procent af Newsbreak, der har cirka 10 journalister ansat. De sidste 10 procent ejes af Hans Bennetzen fra Grindsted.

Claus Jessen er 63 år, og han har samlet arbejdet 33 år på Ekstra Bladet, dog med små afstikkere til andre mediearbejdspladser. Han er gift og har tre børn - alle piger - og seks børnebørn.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce