Annonce
Sønderborg

Tidligere jem&fix lokaler fyldes med outlettøj

Erhvervsmægler Lene Thiim Roelsen fra Nordicals sætter det nye skilt op. Foto: Jens Eilertsen
Dansk Outlet har lejet lokalerne og lover fra efteråret tøj, der ligger 25 til 35 procent under markedsprisen.

Sønderborg: Nordicals Erhvervsmæglere har udlejet lokalerne i Sønderborg Øst, der tidligere husede jem&fix, til Dansk Outlet.

De nye lejere går om kort tid i gang med at shine bygningerne og facaden op og indrette lokalerne, men direktør og medejer af Dansk Outlet, Nicolai Nørskov, anslår, at dørene kan slås op en gang i efteråret.

Det er ved at være 17 år siden, Dansk Outlet åbnede første afdeling i Ikast. Dengang hed virksomheden Dansk Factory Outlet - men nu er Factory slettet. Virksomheden åbner to nye afdelinger dette forår og kommer så op på 30. Sønderborg bliver nummer 31.

Dansk Outlet åbnede tidligere afdeling i Viborg. Foto: Morten Pedersen

- Hvor meget under markedsprisen kommer jeres tøj?

- Vi ligger 25 til 35 procent under.

- Hvordan kan I det?

- Lav husleje og lav avance.

- Så er det vel ukendte mærker, I sælger?

-Vi sælger fra DK Company, Bestseller og egne brands. Alt er dansk - kun lige et mærke kommer ikke fra Danmark, det er fra Sverige.

- Får vi så en butik med spartansk indretning?

- Vores butikker er inspireret af Søstrene Greene, Normal og Ikea, hvor man føres rundt.

Annonce

Søger franchisetager

Nicolai Nørskov siger også, at det tøj, der sælges, ikke er fremstillet specielt til outlet. Han lover, at det er tøj i samme kvalitet som den, der findes i andre butikker.

- Vi søger lige nu med lys og lygte efter en franchisetager til Sønderborg. Det er ikke så vigtigt, om det er en kvinde eller mand, eller om det er en ung eller gammel. Det, vi sætter pris på er, at personen har et købmandsgen og har arbejdet med salg. Om det så er med mad eller tøj er ikke så vigtigt, siger Nicolai Nørskov.


Vi søger lige nu med lys og lygte efter en franchisetager til Sønderborg. Det er ikke så vigtigt, om det er en kvinde eller mand, eller om det er en ung eller gammel. Det, vi sætter pris på er, at personen har et købmandsgen og har arbejdet med salg. Om det så er med mad eller tøj er ikke så vigtigt, s

Nicolai Nørskov


Dansk Outlet

Dansk Outlet er en del af Sindico Group, der omfatter en række virksomheder, og er et fanchisekoncept med butikker fordelt over hele landet. Der er i dag 28 butikker, men to nye kommer til i foråret, og Sønderborg bliver nummer 31 i efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce