Annonce
KIF Kolding

Tidligere KIF Kolding København-spiller i opsigtsvækkende skifte til danskerklub

Antonio Garcia blev aldrig brandvarm i KIF Kolding København. Nu bliver han genforenet med en tidligere Kolding-dreng i Frankrig. Arkivfoto: Michael Drost-Hansen

HÅNDBOLD: Antonio Garcia blev aldrig det store hit hos KIF Kolding København, men den tidligere verdensmester med Spanien har stadig et navn, der lokker store klubber til.

Den 35-årige venstreback siger farvel til spanske BM Granollers og skifter til franske Nantes. Her bliver han klubkammerat med en gammel kending fra tiden i Kolding, Sebastian Augustinussen, der i sommer skiftede til den franske klub sammen med en anden Skjern-spiller, målmand Emil Nielsen.

I Nantes bliver Garcia også genforenet med sin tidligere landsholdskollega, Alberto Entrerrios, der nu er cheftræner i den franske klub.

Antonio Garcia kom til KIF Kolding København i sommeren 2016 fra ungarske Pick Szeged sammen med en anden spansk landsholdsspiller, Niko Mindegia. Med Carlos Ortega som cheftræner ville KIF gennemgå et stilskifte, men det blev aldrig en succes. Allerede efter mindre end et år i Kolding, blev Antonio Garcia udlejet til Barcelona. Herefter har han spillet en sæson i henholdsvis rumænske CSM Bucuresti og spanske Granollers.

Nu går turen til Frankrig, hvor han foruden danskerduoen bliver holdkammerat med den spillende makedonske legende, Kiril Lazarov.

Antonio Garcia har tidligere spillet i den franske liga. Fra 2012-2014 var han holdkammerat med Mikkel Hansen i Paris SG.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Varde For abonnenter

Borgmester om ulovligheder i børnehave: - Jeg har bedt mine direktører kigge sagen igennem

Annonce