x
Annonce
KIF Kolding

Tidligere KIF Kolding København-spiller i opsigtsvækkende skifte til danskerklub

Antonio Garcia blev aldrig brandvarm i KIF Kolding København. Nu bliver han genforenet med en tidligere Kolding-dreng i Frankrig. Arkivfoto: Michael Drost-Hansen

HÅNDBOLD: Antonio Garcia blev aldrig det store hit hos KIF Kolding København, men den tidligere verdensmester med Spanien har stadig et navn, der lokker store klubber til.

Den 35-årige venstreback siger farvel til spanske BM Granollers og skifter til franske Nantes. Her bliver han klubkammerat med en gammel kending fra tiden i Kolding, Sebastian Augustinussen, der i sommer skiftede til den franske klub sammen med en anden Skjern-spiller, målmand Emil Nielsen.

I Nantes bliver Garcia også genforenet med sin tidligere landsholdskollega, Alberto Entrerrios, der nu er cheftræner i den franske klub.

Antonio Garcia kom til KIF Kolding København i sommeren 2016 fra ungarske Pick Szeged sammen med en anden spansk landsholdsspiller, Niko Mindegia. Med Carlos Ortega som cheftræner ville KIF gennemgå et stilskifte, men det blev aldrig en succes. Allerede efter mindre end et år i Kolding, blev Antonio Garcia udlejet til Barcelona. Herefter har han spillet en sæson i henholdsvis rumænske CSM Bucuresti og spanske Granollers.

Nu går turen til Frankrig, hvor han foruden danskerduoen bliver holdkammerat med den spillende makedonske legende, Kiril Lazarov.

Antonio Garcia har tidligere spillet i den franske liga. Fra 2012-2014 var han holdkammerat med Mikkel Hansen i Paris SG.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce