Annonce
Esbjerg

Tidligere landsholdspiller klar til at kæmpe for en plads i Esbjerg Byråd

Line Myers, Team Esbjerg, stiller op til byrådet ved det kommende kommunalvalg i november. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Borgerlisten har sikret sig assistance i valgkampen op til kommunalvalget fra Line Jørgensen, nu Line Myers, tidligere anfører for landsholdet i håndbold og i dag spiller for Team Esbjerg.

Esbjerg Kommune: Borgerlisten præsenterer nu en ny kandidat, der er kendt for sine præstationer på håndboldbanen, nemlig 31-årige Line Myers - tidligere Line Jørgensen - som er forhenværende anfører for håndboldlandsholdet og har 149 landskampe bag sig.

Line Jørgensen kom til Esbjerg i sommeren 2018 og er i mellemtiden blevet gift med amerikanske Brandon Myers, der er træner for Esbjerg Hurricanes, og er blevet mor til Harper. Og så er hun blevet esbjergenser med et familieliv i huset i Hjerting.

Nu er Line Myers altså med på Borgerlistens hold til kommunalvalget 16. november, oplyser Borgerlisten i en pressemeddelelse, og beslutningen er truffet efter en samtale med Borgerlistens nye anfører, Maria Høj Pedersen. Sidstnævnte overtager listen efter dens stifter, Henrik Vallø, som forlader kommunalpolitik med udgangen af denne byrådsperiode, og hun er i øvrigt datter af direktør Bjarne Pedersen, som er medejer af elitehåndboldklubben Team Esbjerg, som Line Myers spiller for.

Annonce
Team Esbjerg-profilen Line Myers er blevet mor til lille Harper. Til november er hun at finde på stemmesedlen for Borgerlisten ved kommunalvalget. Arkivfoto: Jacob Schultz.

- Jeg har aldrig set mig selv i politik, men da Maria fortalte om Borgerlisten, lød det faktisk spændende. Borgerlisten er blevet kendt for at tage borgernes sager op og at ville gøre det bedste for Esbjerg. Brandon og jeg er vilde med Esbjerg, og jeg vil gerne gøre noget godt for byen ved at søge indflydelse i byrådet. Man skal være stolt af at være fra Esbjerg, mener Line Myers og fortsætter:

-  Når vi er faldet for byen, tror jeg, det skyldes folket og livet her, at vi har naturområder tæt på, et fantastisk hav og en hyggelig midtby. Alle disse kvaliteter kan udbygges yderligere, blandt andet ved at dyrke et uudnyttet potentiale i, at vi har så meget vand lige i nærheden. Vi holder som familie også meget af det historiske Ribe, hvor vi blev gift på det gamle rådhus i fjor, siger Line Myers.

Stifter glæder sig

Borgerlisten blev stiftet i februar 2017 af byrådsmedlem Henrik Vallø, der ikke genopstiller og giver den politiske stafet videre til Maria Høj Pedersen og et forynget hold. Han glæder sig over, at Line Myers bidrager yderligere til listens mangfoldighed.

- Mange kommunalbestyrelser mangler unge kvinder som Line, der ydermere er tilflytter og kommer med friske indtryk af, hvordan det er at flytte til og etablere sig i byen. Vi har hårdt brug for bosætning, og Line kan med sin fortælling hjælpe os med at blive bedre til at tage imod nye borgere. Hun kom til byen for at spille håndbold, men har siden fået mand, barn og hus. Line har derudover stor indsigt i idræts- og foreningslivet, og hvordan det fungerer. Alt det er jeg meget glad for, at hun vil bringe i spil for Borgerlisten, siger Henrik Vallø.

Sports-karriere

  • I en lang håndboldkarriere har Line Myers, tidligere Jørgensen, vundet otte nationale mesterskaber i Danmark og Rumænien, Champions League med CSM Bucuresti i 2016, adskillige pokaltitler og spillet 149 landskampe for Danmark.
Annonce
Esbjerg

Tag kandidattesten her

Esbjerg For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Ribe-Bramming

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Tønder For abonnenter

Trine Jepsen siger farvel til Schackenborg: - Jeg skal være kvinde i eget hus

Aabenraa For abonnenter

Sønderjysk cykelkaptajn ramt af to blodpropper: Vi tager én dag ad gangen

Varde

Nu er firmaet bag Danmarks bedste burger flyttet ud af kommunen: Slut med naboklager over lugten af stegte løg

Kolding

Maya på 13 år har samlet ind til Knæk Cancer i fem år: Stopper ikke før der er fundet en kur

Sønderborg

Vores tidligere vaner er vendt tilbage, men håndspritten står stadig: Derfor er pandemiens restriktioner hurtigt blevet fortid

Sydjylland For abonnenter

Stævning afslører: Enerådig bankdirektør bevilligede ulovlige lån til egne sønner og bestyrelsesmedlem

Sydjylland

Smitteproblemer bliver mindre i fem kommuner, men trænger sig på i en anden: Syd- og sønderjysk kommune har nu tre-cifret smittetryk

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Esbjerg

Se videoen med kite-surfing på oversvømmelserne: Flere har taget en hurtig tur på regnmasserne

Sydjylland

Anders troede, han skulle stemme på Venstre, men kandidattest pegede på et andet parti: - Det er stof til eftertanke

Erhverv

83 års industrihistorie på danske hænder er slut: Kolding-producent af malkeudstyr er blevet opkøbt og 135 ansatte får ny ledelse

Esbjerg For abonnenter

Passer kvæg fra hesteryg i fantastisk natur: Marie nyder landbrugslivet i Canadas bjerge

Tønder

Vilde fugle i Vadehavet er blevet smittet med fugleinfluenza

Annonce