Annonce
Tønder

Tidligere landsholdsstjerne forener julestemning og håndboldhistorier i Løgumkloster

Lars Rasmussens kalender af foredrag er særdeles corona-ramt - men det har ikke forhindret ham i at skabe et julearrangement i Løgumkloster. Her kan du opleve den tidligere landsholdsstjerne og få historien om vejen til toppen af herrehåndbolden. Foto: Niklas Majgaard
I en tid, hvor mangt og meget er aflyst, er Lars Rasmussen den, der ikke giver op. Det er nu blevet til planen om tre coronasikrede julefrokoster i Løgumkloster, og samtidigt byder den tidligere landsholdsspiller ind med sin personlige historie.
Annonce

LØGUMKLOSTER: - Der skulle ske et eller andet.

Det var tanken, som Lars Rasmussen fik, da endnu en aflysning tikkede ind. Den tidligere håndboldspiller har i dag base i Løgumkloster, og kunne med ærgrelse se en tætpakket kalender med foredrag og kampe med sit håndboldprojekt Zulu Boys forsvinde i corona-relaterede aflysninger.

Det blev for Lars Rasmussen startskuddet til en ny idé. For man kan stadig lave et lille arrangement, hvis man gør det korrekt. Regler og lovgivning blev researchet intenst, og det endte med en opadvendt tommelfinger fra Susan Pedersen og Løgumkloster Central Hotel.

- Foredragene er jo min levevej, så det har været hårdt at se alt blive aflyst i de seneste måneder. Men det fik mig også til at tænke, om der ikke alligevel kunne være en mulighed for at gøre et eller andet hyggeligt her i Løgumkloster på forsvarlig vis, forklarer han.


Foredragene er jo min levevej, så det har været hårdt at se alt blive aflyst i de seneste måneder.

Lars Rasmussen


Annonce

Håndbold og motorsport deler scenen

Idéen blev hurtigt til en plan. Det betyder, at der er plads til 60 gæster, og at gæsterne sidder ved enkelte borde, som de er tilmeldt. Så er man for eksempel to personer fra én husstand, så har man et bord til to.

Det er nødvendige initiativer, men Lars Rasmussen håber samtidigt, at han med foredragsaftenen kan give de fremmødte en god aften - og muligheden for at lade corona gå i baggrunden et par timer.

- Jeg håber, at vi med det her arrangement kan give folk en god aften og to gode foredrag. Jeg fortæller om min karriere i håndbolden og ikke mindst, hvordan det var at sige farvel til håndbolden og finde en ny vej.

For Lars Rasmussen er det at genopfinde sig blandt andet blevet til et job som manager og coach i en helt anden arena end håndboldhallerne.

- I dag arbejder jeg meget med Mikkel Grundtvig, som er et af dansk motorsports fremadstormende talenter lige nu. Mikkel kommer og fortæller sin historie om det at jagte en plads i Formel 1 - og ikke mindst hvad der skal til for at nå så vidt, siger Lars Rasmussen.

Foredragsaftenerne kører tre gange i december. Det er den 4., den 8. og den 10. december. Tilmelding skal ske senest dagen før - se mere på Løgumkloster Central Hotels Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce