Annonce
Tarm

Tidligere statsminister hylder afdød chefredaktør

Der var lokal debat og lokale specialiteter på programmet, da daværende chefredaktør Søren Christensen på Dagbladet uimponeret inviterede statsministeren til Ringkøbing. Som tak fik Løkke en røget helt med hjem i bilen. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Kondolencerne strømmer ind, efter at den tidligere chefredaktør på Dagbladet Ringkøbing-Skjern Søren Christensen døde fredag. Blandt dem er en hilsen fra tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: "44 år, talentfuld, ægtefælle, familiefar - og død. Det er uendelig trist!"

Sådan skriver tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) på Facebook om Nordjyske Mediers ansvarshavende chefredaktør Søren Christensen, som fredag mistede livet efter en trafikulykke.

Løkke mødte Søren Christensen første gang i 2010, da han var chefredaktør for Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Den den gang 34-årige chefredaktør havde hørt, at Løkke var i Vestjylland og benyttede derfor lejligheden til at invitere ham forbi chefredaktørkontoret. Efter mødet fik den daværende statsminister en hilsen med hjem i ministerbilen - lokalt brygget øl og en røget helt.

"Han må have været ung, endda meget ung, men han var på, engageret og dedikeret. Han tog hovedrollen som egnens publicist. Levede og åndede for Ringkøbing-Skjern," skriver den tidligere statsminister.

Siden krydsede de to herrers vej på Bornholm flere gange, hvor Søren Christensen var blevet chefredaktør på Bornholms Tidende. Ved det seneste besøg fortalte Søren Christensen, at han var på vej mod det et nyt job i det nordjyske.

"En mand, tre steder - Ringkøbing, Bornholm, Nordjylland - men med ploven i mulden alle steder. Moderne journalistik og kommunikation hånd i hånd med respekt for og ægte kærlighed til den egn, hvor han var sat i redaktørstolen. Sjældent at opleve i vores tid. Kæmpe respekt. Kæmpe savn," lyder den uforbeholdne ros fra Løkke.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce