Annonce
Sønderborg

Til august næste år kan man høre både Rasmus Bjerg og Poul Krebs i Mølleparken

Annonce

Sønderborg: Mens vi alle småfrysende drøner rundt og leder efter den perfekte julegave, kan Kultur i Syd lige kaste en "joker" på bordet. Nemlig en dobbeltkoncert i Mølleparken til august næste år. De to "knægte" i spillet er ingen ringere end skuespiller Rasmus Bjerg i rollen som John Mogensen og trubadur Poul Krebs i rollen som sig selv.

Aftenen starter med en koncert med Rasmus Bjerg, som hylder John Mogensen, hans liv, hans musik og hele historien om ham. Siden premieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48.

- Det bliver en folkefest for hele familien. Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte, lover Rasmus Bjerg, som er en af initiativtagerne til koncertrækken i en pressemeddelelse.

Annonce

Krebs og livets vej

Scenen overlades til Poul Krebs, der i snart en menneskealder altid har været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra hans egen rejse igennem livet, der ikke altid er gået af den lige vej. En rejse, der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere, og som undervejs har udmøntet sig i album som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt" og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet flere end 1.000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums, der tilsammen er solgt i langt over 1 million eksemplarer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Det skal nok gå gutter

Esbjerg

Nyt boligprojekt smider lokal købmand på gaden: - Det gør selvfølgelig ondt

Annonce