Annonce
Læserbrev

Til Else Flansmose med flere

Læserbrev: Det er jo helt utroligt hvad der er blevet skrevet omkring Skovgårdvej. En ting er dog helt sikkert, Skovgårdsvej er ikke, og har aldrig været årsag til trafikproblemer i Askov. Problemerne skyldes ene og alene rigtig dårlig byplanlægning igennem rigtig mange år, og problemerne bliver jo ikke mindre af at man fortsætter i samme spor ved at man fortsat laver udstykninger syd for hovedgaden. Alle disse mennesker skal jo fortsat ind igennem Askov by for at komme ud til Skovgårdsvej eller til Boulevarden. Jeg ville kunne forstå det hvis det havde gjort sikkerheden for skolebørnene bedre, men dette er absolut ikke tilfældet.

Jeg har, hvis politikerne er interesseret, løsningen til den mest "bæredygtige" løsning nogensinde i kommunens historie og samtidig en løsning som vil kunne trække mange tilflyttere til som jo er det politikerne ønsker da de jo hele tiden snakker om vækst.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce