Annonce
Kolding

Til jobcentre og andre kommunale instanser

Annonce

Læserbrev: Nu har jeg de sidste 10 år været på kontanthjælp, selvom kontanthjælp er en midlertidig løsning. Jeg har ikke tal på alle de møder, jeg har været til, ligesom alle mine sagsbehandlere kan tælles på to hænder. Praktikker, revanche, korte jobs.... Jeg synes, jeg har alt for mange sagsbehandlere, og skulle jeg samle dem alle til et fællesmøde, var jeg nødt til at leje KFUM hallen...!!

Vi skal komme til kommunen, hvis det f.eks er på jobcentret eller nede på kommunen. Hvorfor ikke i en prøveperiode lade kommunen komme til dig. Jeg er 100 % sikker på, at var bare ET møde, ud af de utallige møder jeg har været til været holdt hjemme hos mig, ville meget tid, møder, og rigtigt beslutninger helt sikkert være meget lettere for den kommunale ansatte at kunne tage stilling til.

Man kan sidde på de møder og snakke og bare snakke....men kom dog ud se, hvordan vi bor, måske åbne køleskabet..!! Hjemmemøderne vil kunne give en masse svar, og jeg vil godt være pioner og invitere mine sagsbehandlerne på kaffe - men i skal selv have sukker med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Kulturens Døgn i coronaens skygge

Team Esbjerg For abonnenter

Uha - hvor var det tæt på: Team Esbjerg slået med mindst mulig margin i en forrygende kamp

Annonce