Annonce
Haderslev

Til JV: Gå mere i dybden med regnskaberne, tak!

Annonce

Læserbrev: Jeg har, efter måneders overvejelser, opsagt mit abonnement på Jydske Vestkysten. Da jeg ikke blev spurgt om grunden til min opsigelse, valgte jeg at spørge, om jeg måtte sætte et par ord på min opsigelse. Efterfølgende har jeg tænkt, at et læserbrev måske alligevel er den sikre vej til at forklare baggrunden for opsigelsen.

Min baggrund for at være abonnent har bl.a. været at holde mig orienteret omkring Haderslev og at støtte en avis med lokal baggrund. Jeg er desuden i en alder, hvor jeg nyder at få en papiravis leveret til morgenkaffen.

Når det er sagt, har udviklingen for JV undret og irriteret mig. Jeg synes, jeg har set den seriøse journalistik blive afløst af overfladiske historier. Særligt set med erhvervshatten på, har det ærgret mig at se firmaregnskaber fremlagt uden baggrundsinformation, og yderligere at se mange af det lokale erhvervslivs lønkompensationer udstillet i JV.

Det fodrer efter min mening kun vores sladregen og virker voldsomt provinsielt.

I kan SÅ meget mere JV. I har virkelig dygtige journalister og efter et distanceret skøn, en god ledelse. Lad os få historierne bagved regnskaberne, lad os få nuancerne med og noget god journalistik. KOM NU!!

Tak for denne gang.

Svar fra chefredaktør Mads Sandemann: Vi mener, det er en naturlig del af moderne nyhedsformidling i kort form at gengive de officielle regnskabstal, som selskaber ifølge lovgivningen er forpligtet til at oplyse. Vi vil stadig som hidtil også gå mere i dybden med nogle virksomheder og deres regnskaber, men vi kommer aldrig til at gå i dybden med alle regnskaber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder For abonnenter

Efter konfirmationsaflysning for anden gang: - Man bliver simpelthen bare så træt

Tønder

Konfirmationer aflyst for anden gang: - Det er så synd for dem, som det næsten kan være

Annonce