Annonce
Ribe Esbjerg HH

Til kamp mod sin gamle klub: Det vil være en stor fornøjelse at vinde

René Villadsen og Ribe-Esbjerg HH er på desperat pointjagt. Onsdag aften går turen til Aarhus, der har skiftet meget ud i truppen op til denne sæson. - Alligevel har de vundet de rigtige kampe. Jeg tror, det bliver meget tæt, vurderer Villadsen. Foto: Ole Nielsen.
Annonce

HÅNDBOLD: Når Ribe-Esbjerg onsdag aften jagter to point ude mod Århus Håndbold, bliver kampen speciel for målmand René Villadsen.

- Det er jo min gamle klub, så det er selvfølgelig en kamp, som jeg rigtig gerne vil vinde.

- Og kan vi få Erik Veje (Århus-cheftræner, red.) til at "øffe" lidt ude på bænken og måske tage en hurtig timeout, vil det da være fint. Jeg tror, at det bliver en helt lige kamp, vurderer målmanden.

Villadsen havde en stor rolle i Århus i sæsonen 2017-18, hvorefter han skiftede til tyske Leipzig på en etårig lejeaftale. I sæsonen 2019-20 var den store keeper så tilbage i Smilets By, men det blev ikke nogen succes.

- Jeg gider ikke at rippe op i noget, men jeg spillede ikke ret meget. Det var selvfølgelig en skuffelse, og derfor var det godt, at jeg kom videre til Ribe-Esbjerg.

Men Villadsen og holdkammeraterne kæmper noget med det for tiden. Vestjyderne er bundhold i ligaen med bare tre point efter ni kampe. Og det er på ingen måde tilfredsstillende.

- Vi er inde i en svær periode, hvor vi heller ikke ligefrem har haft marginalerne med os, men der er stadig fint humør i truppen, og vi træner virkelig godt, så selvfølgelig vender det på et tidspunkt. Og det må meget gerne være mod Århus, understreger René Villadsen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Corona sender en hel skole hjem: 500 elever må tidligst komme i skole igen på tirsdag

Esbjerg

3. døgn uden nye smittede: Vadehavsskole er ved at have styr på smitteudbrud

Annonce