Annonce
Sønderborg

Til salg: Køb din egen kirke for 900.000 kroner

Kent Freiberg har en kirke i kundekartoteket. Foto: Jens Eilertsen
Ejendomsmægler Kent Freiberg har været i branchen i små 20 år. For første gang skal han sælge en kirke.
Annonce

Sønderborg: - Jeg har prøvet meget i mine næsten 20 år i branchen. Jeg har solgt et beboeligt hus i Skovby til 50.000 kroner og jeg har solgt en togvogn, der var bygget om til et sommerhus. Men en kirke - det har jeg alligevel aldrig haft til salg.

Indehaveren af danbolig i Sønderborg, Kent Freiberg, har nu en kirke i kundekartoteket. Det er Nyapostolisk Kirke i Rebslagergade, som menigheden har sat til salg. Prisen er 895.000 kroner for de 119 kvadratmeter. Hvad kirken fremadrettet kan bruges til, har ejendomsmægleren ikke rigtigt bud på - den indeholder et stort rum med meget højt til loftet og tre små rum.

Ugeavisen ville gerne have talt med Nyapostolisk Kirke om grunden til, at kirken er sat til salg og om der skal etableres et nyt samlingssted for menigheden i Sønderborg. Kirken har hovedkontor i Hamborg, og vi ringede og bad om en kommentar - men fik at vide, at vi skulle sende en mail. Det gjorde vi. Hovedkontoret vendte ved redaktionens slutning ikke tilbage.

I Nyapostolisk Kirke tror man ifølge Wikipedia, at Jesus kommer tilbage og tager med rettroende med sig i himmelen for så at vende tilbage og skabe et nyt rige på jorden.

Ejendomsmægler Kent Freiberg i det store kirkelokale. Foto: Jens Eilertsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Trængte hoteller og campingindehaver raser over omstridt overnatningskrav: - Det er for let at snyde

Annonce