Annonce
Sport

Til sommer er det slut: Kristina Liscevic og Team Esbjerg går hver til sit

Kristina Liscevic og Team Esbjerg skilles efter den igangværende sæson. Foto: Martin Ravn

Håndbold fylder utrolig meget i tilværelsen for serbiske Kristina Liscevic, men der er trods alt også andre ting i livet. Og det sidste er årsagen til, at hun forlader Team Esbjerg efter denne sæson.

Annonce

Der kommer til at ske ting og sager i Team Esbjerg i den kommende tid.

I sidste uge blev Sandra Toft købt fri af hendes kontrakt af franske Brest Bretagne, og nu kan JydskeVestkysten så også fortælle, at der skal hentes en ny spiller til bagkæden, da Kristina Liscevic forlader klubben efter denne sæson.

Beslutningen beror på en afvejning hos begge parter og indebærer, at 29-årige Liscevic i sin fremtidige håndboldtilværelse rykker tættere på familie og venner i Serbien.

- Den seneste tid har været fyldt med masser af spekulationer og vågne nætter. Selv om jeg har det fantastisk her, ønsker jeg at komme tættere på mit hjem og de mennesker, der betyder allermest for mig, så jeg kan indlede en ny tilværelse, fortæller hun.

Kristina "Kiki" Liscevic kom til Team Esbjerg i sommeren 2017. Spillet var ikke noget at prale af i begyndelsen, men da et decimeret Esbjerg-hold nåede slutspillet, trådte hun for alvor i karakter og viste, hvad hun indeholder.

Annonce

Et festfyrværkeri

- "Kiki" er på mange måder et festfyrværkeri, både som menneske og håndboldspiller, hun er en excentrisk spiller, som der skal være plads til på vores hold. I de to sæsoner, hun har været i klubben, har hun sat sit klare aftryk på holdet og vores måde at spille håndbold på, roser cheftræner Jesper Jensen.

Perioden i Team Esbjerg har været lærerig for Liscevic.

- Her tager man i styrkecentret dagen efter en kamp. Det har jeg ikke været vant til tidligere, og her har man det godt med hinanden. Vi spiller sammen, vi lærer sammen, vi danser sammen, vi forbereder os til kampe sammen, og vi rejser sammen. De er som min anden familie.

Men der er stadig nogle måneder tilbage med Liscevic i Team Esbjerg-trøjen, og der skal sluttes af med manér.

- Jeg håber, at vi kan vinde EHF Cuppen, og så skal vi også have en medalje i ligaen. Det fortjener alle spillere på mit hold, og det fortjener klubben. Den har givet mig så meget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Danmark

'Træls', 'tåbeligt' og 'det vil vi ikke tolerere': DF-bagland kritiserer degradering af Kofod og Kjærsgaard

Danmark For abonnenter

Transport-mastodont sender advarsel til vognmænd: Hvis I frasælger pengetank, risikerer vi at lukke

Annonce