Annonce
Debat

Til Venstre: Den påstand vil vi ikke sidde overhørig

Lars Hansen og Allan Munk Nielsen slår fast, at Konservative gerne vil kulturen i Billund Kommune.

Læserbrev: Så tager vi den en gang mere for Prins Knud. Som i dette tilfælde er Venstres gruppeformand og borgmesterkandidaten.

De stiller spørgsmålet: "Vil de Konservative ikke kulturen i Billund Kommune?"


Annonce

Jo, Konservative er for kultur, og vi er for kultur for børn.


Fra konservativ side stemte vi imod et tilskud på 150.000 kroner til et kulturprojekt, og det er for Venstre åbenbart nok til, at vi ikke vil kulturen i Billund Kommune.

Det er selvfølgelig en påstand, vi ikke vil sidde overhørig.

Lars Hansen var i sidste periode formand for det paragraf 17 stk. 4-udvalg, der skulle komme med udkastet til kultur- og fritidspolitikken i Billund Kommune. En politik, der dengang gik enstemmigt igennem byrådet, og som former vores kultur- og fritidspolitik i dag.

Så vi stemmer nej til et projekt i Billund Kommune, der i vores øjne ikke hører hjemme under eventpuljen, men derimod hører hjemme i unge- og kulturudvalget. Et udvalg, hvor Venstres borgmesterkandidat i øvrigt selv sidder for bordenden og derfor har alle muligheder for at sætte det på dagsordenen her.

Så for at slå en tyk pæl igennem det retoriske spørgsmål fra de forundrede venstremedlemmer: Jo, Konservative er for kultur, og vi er for kultur for børn.

Men vi er principielt også for at følge en linje i forhold til ansøgninger til eventpuljen, som borgmesteren passer så nidkært på.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Cykling For abonnenter

I forsvar for Dannebrog: Den formstærke mester har udnyttet enhver chance for at cykle i rødt og hvidt

Annonce