Annonce
Vejen

Tilbage i ledelsen af Vejen Idrætscenter

Thomas Kjærsgaard er pr. 1. juli tiltrådt en nyoprettet stilling som driftschef i Vejen Idrætscenter. PR-foto

Vejen: Efter godt et år som sælger hos KEN Storkøkken er Thomas Kjærsgaard tilbage i ledelsesgruppen i Vejen Idrætscenter. Han er tiltrådt en nyoprettet stilling som driftschef pr. 1. juli.

Thomas Kjærsgaard har udover hovedansvaret for forplejningsområdet også ansvar for flere driftsområder og indkøb.

I en pressemeddelelse fortæller Vejen Idrætscenter, at man er glad for at have Thomas Kjærsgaard tilbage i folden. Da han er vellidt, har stor erfaring og passer rigtig godt ind i VIC-ånden.

- Det er som at komme hjem igen, siger Thomas Kjærsgaard om sit nye job.

Han glæder sig til at fortsætte med at servicere de mange gæster og i det hele taget at være med til at udvikle hele centeret.

- Der er altid udvikling og nye tiltag - det inspirerer mig og jeg glæder mig til hver eneste arbejdsdag på et at landsdelens største mødesteder, fortæller Thomas Kjærsgaard.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Annonce