Annonce
Speedway

Tilbage til barndomsklubben: Holsteds Nicolai Klindt ser frem til fredagsbrag i Outrup

Nicolai Klindt, forrest, tror, at det bliver rigtig tæt, når han og holdkammeraterne fra Holsted fredag aften slår et smut forbi Varde Motor Arena i Outrup. Foto: sportxpress/Ritzau Scanpix
Nicolai Klindt og Holsted kan for alvor begynde at trække fra i toppen af speedwayligaen, hvis holdet fredag aften vinder ude over de forsvarende mestre fra Region Varde, der er under pres efter to nederlag i træk.

Umiddelbart kunne det jo til forveksling ligne kattens leg med musen, når ligatopholdet fra Holsted tager turen til Varde Motor Arena i Outrup, hvor Region Varde inviterer indenfor til fredagsræs.

Holsted er lige nu hele ni point foran Region Varde i tabellen, men udeholdet har kæmpe respekt for værterne og forventer på ingen måde nogen nem aften.

- Region Varde har et enormt stærkt hold, og vi skal være rigtig gode for at vinde på deres bane. Og så hører det jo også med til historien, at de rent faktisk kun har kørt halvt så mange matcher som os, så tabellen lyver en smule, selvom jeg selvfølgelig synes, at vi har fået en god start på sæsonen.

Ordene kommer fra Nicolai Klindt. Han ved, hvad han taler om, når det gælder speedway i Outrup. Han er født i byen og har kørt tusindvis af omgange på Varde Motor Arena.

- Mange kørere har det svært med banen i Outrup, men jeg elsker banen, og selvom jeg har hængt en smule i nogle af vores tidligere matcher, tror jeg selvfølgelig på, at jeg er i stand til at gå ud at levere en god præstation. Og det bliver der med garanti brug for, vurderer Nicolai Klindt.

Den 30-årige speedwaykører glæder sig som altid til at komme tilbage til det sted, hvor det hele begyndte.

- Der er stadig mange af de samme fantastiske mennesker derude. Mange af dem har hjulpet mig undervejs i min karriere, så det er specielt for mig - og det er klart, at det betyder lige lidt ekstra at komme tilbage til Outrup og gøre det godt.

Annonce

Holdopstillinger

Region Varde

Michael Jepsen Jensen, Mikkel Bech, Mads Korneliussen, Patrick Hansen, Tim Sørensen, Michael Thyme.

Holsted

Kenneth Bjerre, René Bach, Rasmus Jensen, Nicolai Klindt, Sam Jensen, Emil Breum.

Fredagens match på Varde Motor Arena i Outrup begynder kl. 19.15.

Et lille overtag

Kenneth Bjerre er A-kører for Holsted i fredagens match, og Klindt vurderer, at han har et lille overtag i forhold til Michael Jepsen Jensen, der i denne sæson har afløst Hans Andersen som A-kører hos Region Varde.

- Til gengæld har Region Varde Mikkel Bech og Mads Korneliussen på B-pladserne, og de kører stort set altid godt i Outrup, så der er ingen tvivl om, at vi får nok at se til, men jeg tror nu på, at vi godt kan vinde.

Holsteds mål er at vinde ligaen i denne sæson, og derfor er den svære udebanematch vigtig.

- Vi skal også til Slangerup på onsdag, så det er to hårde opgaver. Kommer vi godt ud af dem, ser det pludselig ret fornuftigt, men der er stadig meget arbejde at gøre. Det er der også for Region Varde, og de har nok det største pres på sig efter to nederlag i træk, vurderer Nicolai Klindt.

Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

134 klager på fem måneder: Tolkefirma har spændt ben for politiet i Syd- og Sønderjylland

Leder For abonnenter

Danmark skal hænge sammen

Kan man forestille sig en situation, hvor det offentlige dropper investeringen i vejnettet i dele af landet, så borgerne selv må i gang med asfalteringen? Nej selvsagt ikke. Men faktisk er det nogenlunde en parallel beslutning, vores regering har truffet ved at ikke at afsætte midler til bredbåndspuljen i sit udspil til finanslov. Danmark er på vej til at blive næsten 100 procent digitaliseret. Det rummer mange fordele. Både i dialogen med myndighederne og i privatlivet kan det meste hurtigt og bekvemt ordnes via nettet, der samtidig giver adgang til et uendeligt univers af information og underholdning. Forudsætningen for at være en del af det moderne Danmark er hurtigt, stabilt internet. Imidlertid er det fortsat steder i landet, hvor borgerne ikke har denne mulighed. Hermed er de berørte koblet af en central del af infrastrukturen. Konsekvenserne er logiske. Unge familier vælger landet fra, hvis der ikke er net af tilstrækkelig kvalitet. Man skubber således yderligere på den affolkning, der allerede er sat ind af andre årsager. Kreditinstitutternes uvilje til at yde lån til boligkøb i den knap så tæt befolkede del af landet er i forvejen et problem. Men er der heller ikke netforbindelser af en antagelig kvalitet kan boliger på landet blive usælgelige. Samtidig er det svært at drive virksomhed uden bredbånd. Både det lille mekanikerværksted i landsbyen og den moderne landmand er afhængig af computeren. Ansvaret for netforbindelser kan man ligeså lidt som byggeri af veje eller broer pålægge den enkelte. Et eksempel fra Fyn viser således, at det kan koste privatpersoner op til godt 270.000 kroner at få etableret en individuel forbindelse med fibernet. Naturligvis skal staten være sparsommelig. Men en pulje på 100 millioner kroner er ingen kæmpepost på statens samlede udgifter, der i 2018 var på næsten 700 milliarder kroner. For borgerne kan hurtig adgang til nettet til gengæld gøre en verden til forskel. Danmark skal hænge sammen.

Annonce