Annonce
KIF Kolding

Tilbagevendt KIF Kolding-profil: Vi bliver for usikre

Chris Jørgensen gjorde comeback for KIF Kolding i kampen mod GOG lørdag aften. Arkivfoto: Søren Gylling
De mange tekniske fejl i lørdagens nederlag mod GOG forplantede sig til usikkerhed hos KIF Kolding-spillerne. På trods af nederlaget var Chris Jørgensen glad for at være tilbage på banen.

JV I KOLDING: Mængden af tekniske fejl blev den afgørende faktor, da KIF Kolding lørdag tabte hjemme til GOG i slutspillet. Den tilbagevendte profil Chris Jørgensen var ærgerlig over, at holdet smed det væk efter en fin første halvleg

- Vi hænger egentlig meget godt på, men vi laver for mange fejl, og bliver derfor passive og usikre på vores spil. Det går bare ikke mod GOG. Vi står ellers rigtig godt i forsvaret i første halvleg, men det hele falder lidt fra hinanden i anden halvleg, sagde KIF-playmaker Chris Jørgensen efter kampen.

Det var samtidig Chris Jørgensen første kamp i over en måned, efter blev opereret for lyskebrok for 14 dage siden, og derfor kun havde trænet to gange op til kampen mod GOG.

Annonce

- Det var lækkert at være tilbage. Jeg ville godt lige have haft et par træninger mere, men det er jo som det er, lød det fra Chris Jørgensen.

Skal nyde slutspillet

Selvom det blev til et stort nederlag lørdag aften, så skal KIF-spillerne også huske at nyde kampene i det slutspil, de højeste overraskende har spillet sig frem til. Også selvom holdet ikke favoritter i ret mange af kampene

- Det er altid sjovt at spille slutspil, og det skal vi også nyde. Vi har kæmpet hårdt for at komme i slutspillet, og så må vi se hvor mange point vi kan få ude af det. Vi har før tabt stort til GOG, og vundet den næste kamp, lød det fra Chris Jørgensen.

Næste gang Jørgensen og holdkammeraterne skal i kamp er onsdag aften på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Annonce