Annoncørbetalt indhold

Tilbring ferien med spa i Danmark

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sposnoreret indhold

Hvert år er der mange danskere, der tager til Spanien, Italien og Tyrkiet, når de får ferie. Badeferier er utrolig populære, men man behøver ikke at tage sydpå for at slappe af og nyde sin ferie. Danmark byder nemlig også på steder, hvor man kan få en pause fra hverdagen og slappe helt af – uanset om det er i naturen eller på et hotel, hvor der er en spa.

Og fordelen ved at tage på hotelophold i Danmark er, at du får den samme feriefølelse og afslapning, som du ville sydpå, bare tættere på dit eget hjem. Er du til luksus og spaophold, så læs videre. Her får du nemlig nogle gode bud på gode hoteller med spa, og hvor du finder dem.

Annonce

Hoteller med afslappende spabehandling

Skal du tilbringe din ferie i Danmark, kan du med fordel tage på et hotel med spa. Spahoteller er steder, hvor du kan overnatte, og hvor du som gæst får fri adgang til spa. Her kan du fx få massage, tage i sauna, få diverse ansigts- og kropsbehandlinger og svømme i pool. Mange spahoteller tilbyder ansigtsbehandlinger tilpasset din specifikke hud og behov. Kropsbehandlingerne er designet til at skabe en god blodcirkulation og afspænde musklerne.

Det er allesammen ting, som giver ro og hjælper dig med at forny din energi. At tage i spa, sidde i sauna eller få ansigts- og kropsbehandlinger kan bl.a. sænke dit blodtryk og afspænde dine muskler. Dermed behøver du altså ikke ligge på en strand på Mallorca for at slappe af og glemme hverdagen. Det kan du også gøre på et spahotel.

Prisen på et spaophold

Det er selvfølgelig ikke gratis at tage på spahotel. Men har du booket et værelse, og er du overnattende gæst på et spahotel, har du typisk fri adgang til spa. Den er altså inkluderet i prisen. Spabehandlinger som massage, hårfjerning, manicure samt ansigts- og kropsbehandlinger er dog ikke inkluderet i prisen.

Prisen for at bo på et spahotel varierer fra hotel til hotel. Prisen på enkelte behandlinger afhænger af behandlingen, og hvor lang tid den tager. De forskellige faciliteter, behandlinger og priser kan du typisk se på spahotellernes hjemmeside. Derfor kan du med fordel besøge hotellernes hjemmeside og blive klogere, inden du booker et ophold.

Find et godt kurhotel

Du kan nemt finde et hotel med spa. Både i Jylland, på Fyn og Sjælland. Bor du i Jylland, og vil du gerne tilbringe din ferie på Sjælland, kan du få dig et godt wellnessophold på et spahotel på Sjælland, fx Kurhotel Skodsborg og Kragerup Gods. Kurhotel Skodsborg er et spahotel i Nordsjælland og Kragerup Gods ligger i Midtsjælland.

Kurhotel Skodsborg har moderne værelser, restaurant, fitness og selvfølgelig spa. Det ligger tæt på skov og strand, så du ud over at tage i luksuriøs, afslappende spa også kan tage en vandretur og nyde naturen eller hoppe i havet, hvis vejret er til det. Kragerup Gods minder om et slot og ligger også i fredelige omgivelser. Det har et nyrenoveret wellnessområde.

Du kan med fordel besøge hotellernes hjemmeside for at se, om de tilbyder dét, du har behov for.

Denne artikel indeholder sposnoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.