Annonce
112

Tilfældig hærværk: Bilforhandler fik smadret adskillige ruder

Ejvind Larsen har ikke noget udestående med den 31-årige mand, som søndag lavede hærværk mod fire af hans biler. Arkivfoto: Andreas Bjerre
En ballademager var søndag to gange på spil hos bilforhandler Ejvind Larsen. I alt seks biler fik knust ruderne.

Sdr. Omme: En 31-årig mand fra Sdr. Omme havde i løbet af weekenden tilsyneladende set sig rigtigt gal på den lokale autoforhandler Ejvind Larsen.

Søndag formiddag valgte manden at smadre ruderne i fire biler hos autoforhandleren, og samme aften klokken 23.15 var den gal igen. Denne gang var det to biler, der fik knust ruderne. I begge tilfælde måtte politiet en tur til Sdr. Omme og give manden en sigtelse for hærværk, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Tilfældig hærværk

Ejvind Larsen kender godt den 31-årige mand, som bor umiddelbart ved siden af autoforhandleren. Ifølge Ejvind Larsen har de dog intet med hinanden at gøre, så der er altså ikke tale om, at parterne har et udestående, eller at den 31-årige har følt sig snydt af en dårlig handel. Ejvind Larsens biler har øjensynligt blot været på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

- Når han bliver lidt ophidset, skal det gå ud over et eller andet, og det var så mine biler, fortæller Ejvind Larsen.

Udover de to sigtelser for hærværk vil den 31-årige mand selvsagt blive mødt med et krav om at erstatte de biler, han har ødelagt. Desuden vil Ejvind Larsen gerne have en forklaring på, hvorfor hans biler skulle have smadret ruderne.

- I nat tog politiet ham med. Jeg ved ikke, om han er blevet frigivet igen, men når jeg ser ham, skal jeg da lige have spurgt ham, hvorfor det skulle gå ud over mine biler, lyder det fra den lokale bilforhandler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce