Annonce
Varde

Tilflytter fik overvældende respons på Facebook-afstemning om Vardes handelsliv

Jacob Kjems fik en masse kommentarer ind på sit opslag om, hvilke butikker man gerne ville have i Varde. Foto: Colorbox
At der er mange, som interesserer sig for sammensætningen af det lokale handelsliv, fik Jacob Kjems konstateret, da han lavede et Facebook-opslag med en tilhørende afstemning.
Annonce

Varde: ”Varde er nu en dejlig og hyggelig by. Men hvad synes I, der mangler af handle/shopping-muligheder? I er selvfølgelig velkommen til selv at tilføje en valgmulighed. Og kom gerne med en lille kommentar til, hvorfor I mener, det mangler. På forhånd tak”.

Sådan skrev Jacob Kjems for nylig på Facebook-siden ”Info fra borger til borger i Varde by”, hvor han havde oprettet en afstemning. Her kunne den offentlige gruppes 14.547 medlemmer stemme på en række butikskæder og lignende, som de gerne så placeret i Varde. Responsen blev noget overvældende for den 32-årige chauffør, der i starten af året flyttede fra Ribe til Varde. Efter få dage havde han fået hundredevis af stemmer og hele 88 kommentarer.

- Det var simpelthen af ren nysgerrighed, jeg lavede opslaget. Det er noget, jeg selv har gået og spekuleret over, og så fik jeg lidt spontant ideen om at få andre folks mening, forklarer Jacob Kjems, der selv foretrækker at handle lokalt, hvis det er muligt.

- Det er jo mest bekvemt, men jeg er nok også lidt gammeldags, fordi jeg - modsat nethandel - gerne vil have tingene i hænderne, inden jeg vurderer, om det er noget, jeg vil købe, uddyber Jacob Kjems, der selv har en idé om, at det måske kunne være en god forretning for kæden Normal at åbne en mini-afdeling i Varde.

Annonce

Råd vil bruge indlægget

De mange svar og kommentarer er i den grad kommet bag på ham. Han meldte sig ind i Facebook-gruppen, da han flyttede ind i det lejede hus lidt udenfor Varde, hvor han bor sammen med kæresten, der tidligere boede i Tistrup, og deres sammenbragte børn.

- Nogle skriver kritiske svar. Så opfordrer jeg dem til at komme med input i stedet. Generelt er folk gode til at begrunde deres svar, beretter Jacob Kjems, hvis opslag blandt andre er blevet set af formanden for Udviklingsrådet for Varde by, Jens Nielsen.

I en kommentar skriver jens Nielsen, at han vil tage indlægget med i de fora, udviklingsrådet deltager i vedrørende mere liv, handel og turisme i Varde by.

Jens Nielsen er formand for Udviklingsrådet for Varde by. Foto: Annett Bruhn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce