Annonce
Kolding

Tilskuerne får lov at komme til DM i ridebanespringning

Tilskuerne kan atter overvære de danske mesterskaber i ridebanespringning, når Absolute Horses for 11. gang er værter for mesterskabsstævnet. Foto: PR
Absolute Horses store stævne på Tågerup udvides med et nyt mesterskab og en ekstra dag, mens der i år også må komme tilskuere til mesterskabsstævnet.

Tågerup: Det store mesterskabsstævne hos Absolute Horses på Tågerup bliver med tilskuere i år. Stævnet udvides også med en dag, da der er en ny mesterskabsklasse, så der skal uddeles hele fire sæt medaljer. Det betyder, at der allerede er mulighed for at se heste og ryttere i aktion fra onsdag den 4. august.

- Vi glæder os utroligt meget til endelig at mærke stemningen med publikum tilbage på tilskuerrækkerne, siger event coordinator Thea Glitrup fra Absolute Horses.

Stævnet indledes onsdag med tre klasser i højderne 115, 125 og 135 cm. I de to sidste indgår det åbne vandspring som en mulighed, men ikke et krav. En del ryttere vælger dog at prøve vandspringet, da det skal indgå i mindst en af runderne i mesterskabsklasserne.

Annonce
Lars Nørgaard Pedersen, der er en del af Absolute Horse-teamet, vandt sidste års DM på Bøgegårdens Gladiola foran de tomme tribuner. Foto: PR


Det er 11. år i træk, at der er mesterskabsstævne på Tågerup. Men i år bliver det uden værterne Andreas og Christian Schou, der sammen driver hestecentret Absolute Horses på stedet. Andreas Schou er som eneste danske springrytter udtaget til OL i Tokyo, hvor springningen netop foregår først i august. Hans bror tager med ham til Japan.

Ny U-klasse på programmet

Det ny mesterskab er for U25-ryttere. Hidtil har der været DM for senior og Agria DRF-mesterskaber for U18 og U21. Landstræner Bo K. Møller har ønsket, at der for første gang også afvikles mesterskab for U25.


Vi glæder os utroligt meget til endelig at mærke stemningen med publikum tilbage på tilskuerrækkerne.

Thea Glitrup


Begrundelsen er, at det kan være et stort spring, når man bliver 21 år, at man så skal op i seniorklassen. U25-klassen findes allerede i dressur. I springning er den også et begreb internationalt.

Annonce
Kolding For abonnenter

17-årige Seval står overfor et stort valg: Drømmer om det danske landshold, men har fået tilbud fra den tyrkiske landstræner

Danmark

Lørdagens coronatal: 749 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Voldsom stigning i brug af ufaglærte: Her plejes flest ældre af ansatte uden uddannelse i Syd- og Sønderjylland

Sydjylland For abonnenter

Lille Heidi forsvandt i den blå luft - stedfaderen blev senere fængslet for børnemishandling

Vejen For abonnenter

Brian tabte 90 kilo: - Min kone siger, hun har fået en mand

Aabenraa

Politiet efterlyser: 68-årig dement kvinde er gået fra Rødekro

Aabenraa For abonnenter

Deres største overskud nogensinde: Stort møbelhus har ansat 20 nye medarbejdere for at kunne følge med

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kultur

Ventelisten til populær sauna vokser og vokser: - Jeg vil hellere end gerne åbne op

EfB

Ny kvinde i lægestaben: EfB med nødberedskab på bænken

Danmark

Lørdagsbilister kan forvente trafikklumper og kødannelse

Sønderborg For abonnenter

Arthur lod håret gro efter at have haft kræft tæt på livet: Nu lader han de lange lokker falde

Kultur For abonnenter

Ny sommerserie med borgmesterkandidaterne om alt det, der ikke handler om politik: Villy Søvndals bedste oplevelse i en bil var, da ambulanceredderne sagde "nu er det veloverstået"

Sønderborg

Damerne strålede, skålede og skrålede

Annonce