x
Annonce
Esbjerg

Tim Sørensen får en ny sponsoraftale

Lars Thulin sammen med det unge talent Tim Sørensen. Privatfoto

Det unge speedwaytalent har underskrevet en kontrakt med Centex It & Netværksløsninger ved direktør Lars Thulin.

ESBJERG: Ét af de største speedwaytalenter herhjemme, den kun 17-årige Tim Sørensen, som både er med i landsholdstruppen hos ungdommen og ligakører hos Esbjerg Vikings, har fået en ny sponsoraftale. Det er Centex It & Netværksløsninger ved direktør Lars Thulin, som støtter det unge talent fra Søndernæs mellem Skærbæk og Brøns, og dermed er firmaet kommet med i rækken af betydningsfulde sponsorer, som i forvejen tæller Granly Gruppen og BK Service.

- Centex er involveret i flere sportssponsorater, hvor det er klubberne og dermed hele holdet, vi laver aftalerne med, herunder Esbjerg Vikings, men fra sæsonstarten i år kunne vi godt se, at debutanten Tim Sørensen har et stort talent, og at han brænder 100 procent for sin sport. Det er baggrunden for, at vi har lavet en aftale med Tim, så han ikke bliver bremset på den front, men kan koncentrere sig fuldt ud om at dreje gashåndtaget helt i bund, siger Lars Thulin.

Tim Sørensen glæder sig naturligvis over den nye sponsoraftale.

- Jeg blev meget overrasket, da Lars Thulin kontaktede mig, men nu har jeg mødt ham og ser virkeligt frem til samarbejdet. Når de selv henvender sig til mig, forpligter det selvfølgelig, siger Tim Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce