Annonce
Esbjerg

Tim Sørensen får en ny sponsoraftale

Lars Thulin sammen med det unge talent Tim Sørensen. Privatfoto

Det unge speedwaytalent har underskrevet en kontrakt med Centex It & Netværksløsninger ved direktør Lars Thulin.

Annonce

ESBJERG: Ét af de største speedwaytalenter herhjemme, den kun 17-årige Tim Sørensen, som både er med i landsholdstruppen hos ungdommen og ligakører hos Esbjerg Vikings, har fået en ny sponsoraftale. Det er Centex It & Netværksløsninger ved direktør Lars Thulin, som støtter det unge talent fra Søndernæs mellem Skærbæk og Brøns, og dermed er firmaet kommet med i rækken af betydningsfulde sponsorer, som i forvejen tæller Granly Gruppen og BK Service.

- Centex er involveret i flere sportssponsorater, hvor det er klubberne og dermed hele holdet, vi laver aftalerne med, herunder Esbjerg Vikings, men fra sæsonstarten i år kunne vi godt se, at debutanten Tim Sørensen har et stort talent, og at han brænder 100 procent for sin sport. Det er baggrunden for, at vi har lavet en aftale med Tim, så han ikke bliver bremset på den front, men kan koncentrere sig fuldt ud om at dreje gashåndtaget helt i bund, siger Lars Thulin.

Tim Sørensen glæder sig naturligvis over den nye sponsoraftale.

- Jeg blev meget overrasket, da Lars Thulin kontaktede mig, men nu har jeg mødt ham og ser virkeligt frem til samarbejdet. Når de selv henvender sig til mig, forpligter det selvfølgelig, siger Tim Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Revet ned fra hylderne: Corona får esbjergenserne til at gå amok i julelys

Annonce