Annonce
Esbjerg

Tim Sørensen får en ny sponsoraftale

Lars Thulin sammen med det unge talent Tim Sørensen. Privatfoto

Det unge speedwaytalent har underskrevet en kontrakt med Centex It & Netværksløsninger ved direktør Lars Thulin.

ESBJERG: Ét af de største speedwaytalenter herhjemme, den kun 17-årige Tim Sørensen, som både er med i landsholdstruppen hos ungdommen og ligakører hos Esbjerg Vikings, har fået en ny sponsoraftale. Det er Centex It & Netværksløsninger ved direktør Lars Thulin, som støtter det unge talent fra Søndernæs mellem Skærbæk og Brøns, og dermed er firmaet kommet med i rækken af betydningsfulde sponsorer, som i forvejen tæller Granly Gruppen og BK Service.

- Centex er involveret i flere sportssponsorater, hvor det er klubberne og dermed hele holdet, vi laver aftalerne med, herunder Esbjerg Vikings, men fra sæsonstarten i år kunne vi godt se, at debutanten Tim Sørensen har et stort talent, og at han brænder 100 procent for sin sport. Det er baggrunden for, at vi har lavet en aftale med Tim, så han ikke bliver bremset på den front, men kan koncentrere sig fuldt ud om at dreje gashåndtaget helt i bund, siger Lars Thulin.

Tim Sørensen glæder sig naturligvis over den nye sponsoraftale.

- Jeg blev meget overrasket, da Lars Thulin kontaktede mig, men nu har jeg mødt ham og ser virkeligt frem til samarbejdet. Når de selv henvender sig til mig, forpligter det selvfølgelig, siger Tim Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Brandvæsenet pumper løs: Oversvømmelser rammer lufthavnsparkering

Leder For abonnenter

Hvad bilder ministeriet sig ind?

I 2014 besluttede et flertal i Folketinget, at man ville have 14 års dansk indsats i Afghanistan undersøgt med særlig vægt på det civilt-militære samarbejde. Forsvarsakademiet, Dansk Institut for Internationale Studier samt et konsulentfirma skulle står for opgaven, men nu viser aktindsigter til Berlingske, at man i Forsvarsministeriet langt hen ad vejen ikke var tilfreds med især en række kritiske passager i udkastet til den endelig rapport. 14 kritiske passager er enten blevet fjernet eller ændret, således at slutresultatet tegner et mere rosenrødt billede af den danske indsats i Afghanistan, end det oprindeligt var tiltænkt, inden Forsvarsministeriet kom med forslag til, hvor man skulle have slettelakken frem. Nu bliver der i denne verden helt generelt lavet alt for mange rapporter, men denne havde dog det ædle formål at orientere Folketinget om, hvad der var gået godt og skidt. En rimelig idé, skulle man synes, al den stund, at danske soldater sendes ud i livsfarlige missioner, ligesom det danske samfund bruger milliarder af kroner på disse opgaver. Men Forsvarsministeriet syntes åbenbart ikke, at det var nødvendigt for vores folkevalgte eksempelvis at få at vide, at et fælles sekretariat mellem Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet ikke fungerede. Ej heller skulle det frem, at velkendte indretninger som offentlige udbud, der på vores breddegrader er med til at forhindre korruption, faktisk gjorde det modsatte i Afghanistan. Folketinget er altså blevet forholdt væsentliger oplysninger, og det er en skandale, også selv om ministeriet meddeler, at man jo bare kom med forslag til, hvad der skulle ændres eller slettes. Den har man hørt før, og den bliver ikke mere sand af at blive gentaget. Denne sag vidner om, at Forsvarsministeriet og nogle ansatte der har haft mere travlt med at pleje eget ry og karrierer end at oplyse Folketinget sandfærdigt om, hvad der er foregået i Afghanistan. Det er ikke bare uhæderligt, det er at sætte sig over landets øverste parlamentariske forsamling.

Esbjerg

Video: Molboarbejde med massive vandmasser: Bilka-kryds oversvømmet da store regnmængder blev pumpet i ring

Annonce