Annonce
Varde

Tine Digmann Schilling har været 25 år hos BDO i Varde

Tine Digmann Schilling kan fejre 25 års jubilæum hos rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO. PR-foto

Varde/Starup-Tofterup: Torsdag 15. august kan Tine Digmann Schilling fejre 25 års jubilæum hos rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO, Markedspladsen 25 i Varde.

Tine Digmann Schilling, der er assistant manager hos BDO, er uddannet revisorassistent og udarbejder årsregnskaber for små og mellemstore virksomheder i Varde-området.

Hun fungerer som ambassadør for bogføring, lønadministration og rapportering på Varde-kontoret, hvor hun har 15 kolleger. På landsplan har hun 1200 kolleger på 31 lokale BDO kontorer.

Om Tine Digmann Schilling siger Per Christensen, senior partner i BDO:

- Tine er en dygtig, loyal og samvittighedsfuld medarbejder, som er meget vellidt af sine kunder og kolleger.

Tine Digmann Schilling er bosiddende i Starup-Tofterup ved Varde sammen med sin mand, Michael, og deres tre døtre. Fritiden bruger hun på frivilligt spejderarbejde og på familien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];